Ja hrčki so vsi usrani. Tudi ustaštvo je na vhodnih vratih. Thompson jim poje za dom sprembni. Tudi otroke v vrtcih že ideološko indokrinirajo. Predvsem pa strah pred Srbi še živi..
Nato se preživlja z reketiranjem, torej vsajajo strah v boge male državice in v zavedene državice o prihajajočih Rusih, zganjajo rusofobijo, z druge strani pa to zgleda takole: 1.) Zopet imamo budale, ki nam plačujejo 2% BDP na naši strani… ...prikaži več in politika bullyev se lahko nadaljuje 2.) ZDA in VB se lahko veselimo, saj so naši interesi prodaje LNG po dražji ceni izpolnjeni 3.) Propad EU in blaginja EU se bo zmanjšala, ZDA in VB moč se bo na plečih EU povečala 4.) Prodaja orožja cveti..
Baje bodo lezbe , možače in feministke v prvih bojnih vrstah. Če bodo take razprave v Sloveniji, upam, da bo, zaradi kvazi enakopravnosti in woke, tudi babam treba v vojsko.
Počakajte še malo, kmalu bo to pri nas, kvazi obramba pred Rusijo bo to naredila. Vse je načrtovano in urejeno. Prvo spucajo vzhodno in srednjo Evropo, potem bo pa vse drugače. Samo Putinu se jebe, rakete bodo naredile Evropo nedostopno vsem
Če bo civilno služenje plačano manj, kdo bo nadomestil moje izgube? Ni dvakrat za rečt da golobnjak nebo kopiral zadeve, od mene ta skorupirana vlada dobi samo kurac v usta;)
Najprej bi oral poslance poslat, njihova ideja. Naj nazorno pokažejo kako bi to oni v CELOTI izvedli!!!
In kaj nas briga za Hrvate?
Na žalost so nam lahko za vzor. Na vseh področjih!
Ja @Naklonsky predvsem Thompson in Ustaštvo je našemu velečastnemu prednostno.
Pametni Hrvati, imajo vsaj narodno zavest. Mi pa črfruje.
Ja hrčki so vsi usrani. Tudi ustaštvo je na vhodnih vratih. Thompson jim poje za dom sprembni. Tudi otroke v vrtcih že ideološko indokrinirajo. Predvsem pa strah pred Srbi še živi..
Nato se preživlja z reketiranjem, torej vsajajo strah v boge male državice in v zavedene državice o prihajajočih Rusih, zganjajo rusofobijo, z druge strani pa to zgleda takole: 1.) Zopet imamo budale, ki nam plačujejo 2% BDP na naši strani… ...prikaži več in politika bullyev se lahko nadaljuje 2.) ZDA in VB se lahko veselimo, saj so naši interesi prodaje LNG po dražji ceni izpolnjeni 3.) Propad EU in blaginja EU se bo zmanjšala, ZDA in VB moč se bo na plečih EU povečala 4.) Prodaja orožja cveti..
.. Rusi prihajajo, Rusi prihajajo, Rusi pošiljajo drone, 1000% so oni saj je na njih slika Lenina!
in rusofili bi radi da izstopimo iz nata.....nas hrvati pojedo v minuti ko gremo iz nata :D
en dober raketni sistem, usmerjen na banske dvore. Me zanima, koliko bi še srali. Osebno bi jim sicer fuknil atomsko, pa naj se jebejo.
od kdaj ima slovenija atomsko bombo dej ne prebijaj tri dni če neveš nimaš pojma ,,,,,,,,,
slavauk22 kot veš so Zagreb enkrat Ukrajinci že raketirali..NATO obramba v Španiji se je oglasila šele naslednji dan.
aha če bi verjeli ruski zgodbici baje se tam cedi med in mleko ........ender kaj še čaka kaj te ovira da si še vedno v europi?
Skavafuk, zapri gobec. Dokler ne poveš, kdo je ta tvoj uk, ki ga slaviš, se sploh nimaš kaj oglašat. Tam gnij v tisti tvoji ciganski luknji in crkni
slavauk22 ti si in boš še nekaj časa v kletni prebivalec. Ker Za kaj bolj koristnega nisi sposoben
Baje bodo lezbe , možače in feministke v prvih bojnih vrstah. Če bodo take razprave v Sloveniji, upam, da bo, zaradi kvazi enakopravnosti in woke, tudi babam treba v vojsko.
Nato-teroristi se smejijo, nov kanon futr za interese njihovih gospodarjev.
Počakajte še malo, kmalu bo to pri nas, kvazi obramba pred Rusijo bo to naredila. Vse je načrtovano in urejeno. Prvo spucajo vzhodno in srednjo Evropo, potem bo pa vse drugače. Samo Putinu se jebe, rakete bodo naredile Evropo nedostopno vsem
Bomo uvedli enoto za rusofile in enoto za UA!
Če bo civilno služenje plačano manj, kdo bo nadomestil moje izgube? Ni dvakrat za rečt da golobnjak nebo kopiral zadeve, od mene ta skorupirana vlada dobi samo kurac v usta;)
Rusofili, brž se prijavite...a ja, ni prava stran...
Kar ti se prijavi, pa še svoje sinčke daj v prvo vrsto.
To ni za rusofile, ampak rusofobe. Rusofili nimajo razloga, da bi se prijavljali. Rusofobi ste pa baje ogroženi. Zato kar brz na orožne vaje.