Dodatne nastanitve bi morale biti pri tistih, ki ta folk v Slovenijo vabijo. Tudi stroške nej nosijo isti. Dela kmalu ne bo več za sedanje delavce, kaj šele za a prihajajoce astronavte in zdravnike. Pametna pitika brani drzavo in narod,… ...prikaži več, nespametna podira ograje. Mogoce bi podrli najprej ograje pred svojimi hišami....
Itak vsa ta azilantska sodrga živi tukaj na naš račun. Vse od tam izgnat, zapret, spucat od teh smrdljivcev in tam naredit poceni kupleraj za farje in njihove pedofilčke...
Čimprej drhal izgnat nazaj, od koder so prišli!! Posiljevalcev, kriminalcev in še česa v Sloveniji ne potrebujemo!! Fajonka in 8. marec, kje ste, ko nastanejo problemi se skrijete.
No take hočete levaki sprejemati v Sl9venijo, da se bodo prosto gibali po državi, posiljevali, kradli, napadali prebivalstvo.... ne vem, če res to potrebujemo
Najboljša ponudba ... Google je za vsa spletana dela od doma plačal 638 do 957 dolarjev na dan. Moja mlajša sestra je bila dva meseca brez dela, prejšnji mesec je bil njen ček 28537 dolarjev, tako da je delal doma… ...prikaži več 3 ure dela na dan in zaslužil sčasoma lahko še večja ...
Tako sem začel ................ >>>>>>>>>>>>>>>> www.ordcash.com
Dodatne nastanitve bi morale biti pri tistih, ki ta folk v Slovenijo vabijo. Tudi stroške nej nosijo isti. Dela kmalu ne bo več za sedanje delavce, kaj šele za a prihajajoce astronavte in zdravnike. Pametna pitika brani drzavo in narod,… ...prikaži več, nespametna podira ograje. Mogoce bi podrli najprej ograje pred svojimi hišami....
Itak vsa ta azilantska sodrga živi tukaj na naš račun. Vse od tam izgnat, zapret, spucat od teh smrdljivcev in tam naredit poceni kupleraj za farje in njihove pedofilčke...
Kaj pa medvedka iz 8. marca? Kje je? Se bo kaj oglasila? Je v dilemi, koga koga naj podpre, žrtev ali 'težko pričakovanega ubogega' migranta?
Bobnarca je nekaj migrantov sprejela v pihalni orkestsr, nekaj pa jih bo baje naselila v svojo rodno vas, piše necenzurirano si
Čimprej drhal izgnat nazaj, od koder so prišli!! Posiljevalcev, kriminalcev in še česa v Sloveniji ne potrebujemo!! Fajonka in 8. marec, kje ste, ko nastanejo problemi se skrijete.
Ne skrivajo se pred njimi, delajo z njimi, na izobraževanju, predmet, sex v treh minutah, ……
No take hočete levaki sprejemati v Sl9venijo, da se bodo prosto gibali po državi, posiljevali, kradli, napadali prebivalstvo.... ne vem, če res to potrebujemo
Na bi, ali so jo, bo razložila Tanja Fajon, ljubiteljica migrantskega sexafajona
Najboljša ponudba ... Google je za vsa spletana dela od doma plačal 638 do 957 dolarjev na dan. Moja mlajša sestra je bila dva meseca brez dela, prejšnji mesec je bil njen ček 28537 dolarjev, tako da je delal doma… ...prikaži več 3 ure dela na dan in zaslužil sčasoma lahko še večja ... Tako sem začel ................ >>>>>>>>>>>>>>>> www.ordcash.com
Da ni bil Putin?
Neee, njegova hcerka je bila posiljena! A res nisi vedel!?
A fotr Putler se je spravil že na hčerko?
Rusija je napram Kanadi, Avstraliji Nizozemski, Ukrajini vzorna demokracija.
Sveda mi ''pravi Slovenci'' ne posiljujejmo žensk....angelčki!!!