v prispevku piše manjšega zneska...tistemu k je pa 15000 majhen znesek, bi ga pa tuj jaz vprašal...toliko nimam niti prihodkov v celem letu... z rokami se tega ne da zaslužiti...
v Nemciji lahko dvigneš kolikor želiš, ta fora pri nas s 150 evri je bolana, kot tudi najava dviga gotovine, recimo 3.000 evrov dva dni v naprej. Še fora iz Juge
pesek v oci. tukaj vsakega zafrkavajo za dvig 500e, medtem ko pravi tatovi furajo dnar po oazah in nabiralniskih podjetjih. Da ne govorimo o davcnih blagajnah, ki so posmeh inteligenci ljudi.
Če je pa vse tako ugodno, pa kar gor bod
v prispevku piše manjšega zneska...tistemu k je pa 15000 majhen znesek, bi ga pa tuj jaz vprašal...toliko nimam niti prihodkov v celem letu... z rokami se tega ne da zaslužiti...
v Nemciji lahko dvigneš kolikor želiš, ta fora pri nas s 150 evri je bolana, kot tudi najava dviga gotovine, recimo 3.000 evrov dva dni v naprej. Še fora iz Juge
Namen najave je, da poslovalnica pridobi sredstva, ker ima pretpisan dnevni redni limit gotovine in ne preverjanje politične aktivnosti
Mene bankomat še nkol ni nič vprašal ....zahteva le podatek o višini zneska in potrditev..
pesek v oci. tukaj vsakega zafrkavajo za dvig 500e, medtem ko pravi tatovi furajo dnar po oazah in nabiralniskih podjetjih. Da ne govorimo o davcnih blagajnah, ki so posmeh inteligenci ljudi.
mene je pa banka ker sem v lidlu zapravil 35 eur vrnila 5 eur,,in na topazu,,bencinski servis 45eur vrnili 10 eur,,,ajajajajjj lp iz ireland
Najbrž ne dviguješ po 15.000 € naenkrat, kajne?
Saj ne znaš brati oziroma ne razumeš, kaj si prebral! Ne vem, od kod ti cifra 500e? To imaš kakšno svojo valuto?