Hahaha, in to polje sega v enem delu v Slovenijo, mi smo tako ekološko zavedni, da tega ne bomo izkoriščali, smo raje zelo zeleni (od foušije, da so Madžari bolj pametni)... Zeleniekologiplutpress
Aha zdej pa je malo bolj razumljivo uno protestiranje proti trenutni oblasti v Budimpesti par dni nazaj….seprav zamenjat oblast, da se pride do surovin poceni!
Ubogi Madžari, ki nimajo pravih okoljevarstvenikov. Morali se bodo od drugod pripeljati z letali in jih podučiti, da delajo veliko ekološko škodo.
Res je @ Pepe .. . Lahko jim pride na pomoč kakšen zaščitnik metuljčkov in sonaravnega bivanja na Muri. Štrom pa na kolm in plin
Hahaha, in to polje sega v enem delu v Slovenijo, mi smo tako ekološko zavedni, da tega ne bomo izkoriščali, smo raje zelo zeleni (od foušije, da so Madžari bolj pametni)... Zeleniekologiplutpress
Mi smo tako ekološki, da raje drago kupujemo od tistih, ki so ne ekološki. Budala bo ostal budala.
Aha zdej pa je malo bolj razumljivo uno protestiranje proti trenutni oblasti v Budimpesti par dni nazaj….seprav zamenjat oblast, da se pride do surovin poceni!
Pri nas se to nebi obneslo,ker tam živi rdeči rilčkar,in bela podgana
! Ali želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v -- Sexy24.mom