Slovenija

Če vas pokličejo oni, pomeni, da je nekaj hudo narobe

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • atamama 21:34 15.marec 2026.

Zelo narobe je, da nekdo vidi koliko denarja pošiljaš. Moja soseda je preko NLB nakazal 10 jurjev sinu a N26. V parih minutah jo je poklicala referentka, ali kdorkoli, zakaj transakcija. Kot da je potrebno opravičevati svoj denar..... Naj pa ...prikaži več analogno pogledam, ti ''referenti'' so dokaj malo plačani in informacije o tem kdo ima denar so pomembne, če pa prodaš še telefonsko številko, zmagovita kombinacija za dodaten zaslužek. In se čudimo, da dobiš dopis...glede na vaš stil... Od kje informacija??

• atamama 21:40 15.marec 2026.

In ko začneš poizvedovati, kaj hujšega. Poskušajo te utišati z neko zakonsko osnovo in ko dokažeš, da tvoja tel. številka ni v imeniku, da je namenjena samo bančnim transakcijam, potem pa čudežno je tiho. Ja in Bankart podatki, koliko trošiš ...prikaži več na karticah.... ''madonca'' s ponudbo da bi imel drugačne barve te pokliče iz konkurenčne banke, ki izdaja enako kartico. No, nimam možnosti temu gospodu nastaviti ogledalo ampak mislim da rabi metlo, da pomete pred svojim pragom....

• popokatopetl 22:39 15.marec 2026.

Hmmm, čim plačuješ po internetu žal za to ve kup ljudi, ne le Bankart. Mene oni še niso nikoli klicali, so me pa že nateguni ki so se pretvarjali da so banka. Nategov je ko dreka in največji problem je ...prikaži več to da se premalo preverja in premalo razišče. Daokažeš da je bil nateg, povrne zavarovalnica, nategunov nihče ne preganja.

• Ender 12:41 15.marec 2026.

ne plačujem na bankardu jer ne zaupam u plastični denar Ja sve plačujem sa keševino pa nemam problem sa internet lopovima

Nika21y 21:10 15.marec 2026.

I⁠š⁠čе⁠š d⁠ek⁠le z⁠a e⁠no n⁠o⁠č💋? D⁠ob⁠rod⁠oš⁠l⁠i - www.sex21.fun

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.