Slovenija
51324 ogledov

Številni boste prejeli nakazilo, ki ga res niste pričakovali!

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • EKVILIBRIJ 08:42 08.december 2025.

Kaj bom vračal ! Tako kot je ptič dejal: ... od več denarja, raja bedarije kupuje.. (al tak nekak)

• PaPajapopi 08:37 08.december 2025.

Bravo Golob ! Hvala ! Kdor z mojo pohvalo Golobu ni zadovoljen, pričakujem, da bo božičnico vrnil !

• EKVILIBRIJ 08:40 08.december 2025.

Kaj vrnil- saj mu jo je porinil v žep ! Vprašanje od kod denar za to božičnico prezadoleženi JU+ RTV ( ne bo Evrovizije )+ SŽ+ Banka Slovenije.. itd ..

• Pepe007 10:55 08.december 2025.

Zakaj bi podjetje o zaposlenem, ki je šel, še kaj vedelo (davčno in aktualni TRR)? Kje so sedaj prednosti, ki jih je glede varovanja osebnih podatkov in "pozabe" prinesel GDPR ter postopka enostavne menjave banke? Kako bo za tiste tujce, ...prikaži več ki so se vrnili v matične države, zaprli račun v EU. Ampak zakaj bi to državo skrbelo? Zakonodajalec praviloma nima pojma o mejnih primerih. Ne velja samo za to vlado!

• EKVILIBRIJ 14:31 08.december 2025.

Če podjetje ne pozna novejšega TTR , bivšega zaposlenega, ga na zadnji znani poštni naslov pozove, da ji sporoči drugega... kdo nebi želel da mu nekja kapne ?

• EKVILIBRIJ 19:35 08.december 2025.

Za 2 meseca mi pa bodo iz bivše firme še enih 100€ nakazali.. :-)

• rd2dmk2 21:15 08.december 2025.

jest dam golobu en predlog- ker boš izgubil primat (oh kako se oneh in ostali desnuhi radostijo) daj naredi še eno poslovilno darilo- lepo te prosim- daj za konec še mene malo razveseli in ukini - UKINI plačila strankam , ...prikaži več ne samo tistim ki so v parlamentu ampak tudi onim, ki presežejo prag 1%. prihranjene zneske pa se sprejme zakon da se podari kot posebna prvomjaninca (da ne bo božičnica ali velikonočnica v stilu RKC)- vsem prostovoljcem tipa gorski reševalci. a boš, prosim

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.