Slovenija

Pred šestimi leti so plačevali 73 evrov na mesec, zdaj že 113 evrov

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Nika21o 12:26 09.maj 2026.

Iščeš dekle ali ljubico za sеks? Poskusi to spletno stran - https://mub.me/xmeet

Garancija 07:39 09.maj 2026.

Pred šestimi leti je bilo tudi gorivo mnogo ceneje,tako da to ni ne vem kakšna podražitev,sploh pa to jamrajo uni drugačni umetniki

Garancija 08:06 09.maj 2026.

Nafta je bila šest let nazaj 1,o6 evra,tores se mora davek povećat za 50%

• smejka 08:13 09.maj 2026.

Zapišite še koliko so pred tremi leti zaslužili in koliko sedaj!

metod1 10:08 09.maj 2026.

Oni vsaj zaslužijo, prenekateri pa samo dobijo...

• rd2dmk2 09:35 09.maj 2026.

novinar- a bi naehal s tem sranjem in draženjem ljudstva. najprej izbrskaj 6 let star račun s.p.-ja in tam poišči urno postavko pa potem letošnji račun pa primerjaj. potem pa nabijaj s temi bedarijami. ajde - imaš čas in domačo ...prikaži večo nalogo pred 6 leti je računal , zdej pa računa. !!!! nehite jebat ljudstvo z neumnostmi.

Iuckyss1 08:09 09.maj 2026.

Spet bo jamranja, najbolj tistih prikletnih, ki S.P. -ja še povohali niso..

• Luksi 09:59 09.maj 2026.

Vse se draži, to je dejstvo, ustrezno tudi prispevki, tobje dejstvo. Moti pa me, da popoldanski sp vplačuje vse te prispevke 2x, prvič pri osnovni plači, drugič za sp. Vse bi bilo v redu, če bi posledično dobil višjo pokojnino, ...prikaži več ampak je ne, to pa ni pošteno. Če vplačaš toliko, kot poslanci v parlamentu, moraš tudi dobiti pokojnino, ki je primerljiva s poslanci in ko bo to držalo bom tak sistem podprl. Dokler pa nas banda samo lupi bom pa to tudi povedal.

metod1 10:07 09.maj 2026.

Važno je, da bo enemu Debeljaku in Brodnjaku, narodnima škodljivcema, ostalo cca. 12k€. NA MESEC!!!

• Sambolek77 08:11 09.maj 2026.

Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 3.000.000 € s stopnjo 3% . Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com

malonaokoli 09:45 09.maj 2026.

V skladu z zakonodajo lahko posojila daje samo banka ali posojilnica...zasebniki ne !

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.