Romana Tomc: Vlada se gre vojno proti medijem. Gibanje Svoboda: Neresnica in blatenje.
https://www.rtvslo.si/slovenija/romana-tomc-vlada-se-gre-vojno-proti-medijem-gibanje-svoboda-neresnica-in-blatenje/657895 Tudi tebi Romana lep praznik blatenja žena Slovenije .
Na mmc me sicer cenzurirajo, ampak sem jih potem zajebal in vsakič odprl nov profil. Preko proxija. Potem sem jim pa ruknil komentar ob 22.59, ko so že vsi za kljuko držali (ob 23.00 se zaklene komentiranje), da ga niso… ...prikaži več uspeli zbrisati. Zdaj jih pa ne jebem več. Se mi ne da.
Ameba leon spet lepi linke in pluva po opoziciji. Pa kaj je s tabo ameba? Ti ni jasno, da je vedno treba gledat pod prste vladi? Že Musomeli se je norčeval iz našega rtv in 24kur, češ da še ni… ...prikaži več videl države, v kateri bi se pluvalo po opoziciji namesto po vladi.
sicer so ti evro poslanci en velik strošek, kot sicer eu, ... no ja nekaj evrov je zasadila in sedaj rastejo, mi jih bomo pa trgali ... posadiš 1€ , zraste jih 10 ... ja je sicer malo dražje, zakaj jamrate
zakaj se v štacunah ukavarjajo z vsakim centom , ki je samo teža v denarnici ... razumem, da mora biti do centa, ampak to je res ničvredni material , če bi vsaj zaokrožili na 5 centov ... teli hoferji, lidli… ...prikaži več štejejo te solde do daske ... pa še mudi se vsakemu ko kurac ... pizda kaj se ti mudi , počakaj na tvoj telefon al pa nadaljevanko, bebci
Z njeno plačo ji je pa res hudo!
Njen glas je glas za svetovne agende in globaliste.
Joveva v službi genocidnih židov, ki uničujejo svet!
Kaj pa Matjaź Nemec, v službi sluzaste rdeče mafije, a je to, to
Grof pa, smo dočakali tvoj komentar. A tebe pa Nemec frustrira. Nas pa Zver, Tomc, Bogovič..
oba oz vsi poslanci parlamenta so v službi židovske globomafije!!!
Pozabili ste napisat "promo".
Ta oseba nima nič s Slovenijo razen, da lepo živi na naš račun.
R_D na naš račun živijo tudi Zver, Tomc, Bogovič..ob tem, da nam pljuvajo v lastno skledo in delajo sramoto.
Enver Hođa, za razliko so omenjeni Slovenci!!! Koga naj bi po tvojem plačevali? Albance?
Čedalje bolj je podobna Severni Makedonki...
Sam, da ni kopriva al pa, šiptarka ! Budala trolasta..
Bugarska makedonata s susom siptarije!!!
Romana Tomc: Vlada se gre vojno proti medijem. Gibanje Svoboda: Neresnica in blatenje. https://www.rtvslo.si/slovenija/romana-tomc-vlada-se-gre-vojno-proti-medijem-gibanje-svoboda-neresnica-in-blatenje/657895 Tudi tebi Romana lep praznik blatenja žena Slovenije .
Bolano, bolano, Leon
Škoda, da si šele sedaj nalepil ta link. Bi kaj pokomentiral tam. Zdaj ni več možno. Jaz mmc bojkotiram zaradi cenzure.
robi, 24 kur so še hujši!!!
Isti kurac so. Sem jih odjebal tudi njih. Zahteval izbris profila in tud pogledam ne njihovih strani. Pa popa in akanala tudi ne.
Na mmc me sicer cenzurirajo, ampak sem jih potem zajebal in vsakič odprl nov profil. Preko proxija. Potem sem jim pa ruknil komentar ob 22.59, ko so že vsi za kljuko držali (ob 23.00 se zaklene komentiranje), da ga niso… ...prikaži več uspeli zbrisati. Zdaj jih pa ne jebem več. Se mi ne da.
Ameba leon spet lepi linke in pluva po opoziciji. Pa kaj je s tabo ameba? Ti ni jasno, da je vedno treba gledat pod prste vladi? Že Musomeli se je norčeval iz našega rtv in 24kur, češ da še ni… ...prikaži več videl države, v kateri bi se pluvalo po opoziciji namesto po vladi.
JOVANKA JOVEVEVA SE SPET OGLAŠA:
ana banana pa se še vedno skriva za vzdevki in mlati prazno slamo. nezadovoljna socialka in razočarana gospodinja.
Kdo bo pljuval, če ne gojena, maloumna prikletna up. imana. Jajošjugend !
sicer so ti evro poslanci en velik strošek, kot sicer eu, ... no ja nekaj evrov je zasadila in sedaj rastejo, mi jih bomo pa trgali ... posadiš 1€ , zraste jih 10 ... ja je sicer malo dražje, zakaj jamrate
zakaj se v štacunah ukavarjajo z vsakim centom , ki je samo teža v denarnici ... razumem, da mora biti do centa, ampak to je res ničvredni material , če bi vsaj zaokrožili na 5 centov ... teli hoferji, lidli… ...prikaži več štejejo te solde do daske ... pa še mudi se vsakemu ko kurac ... pizda kaj se ti mudi , počakaj na tvoj telefon al pa nadaljevanko, bebci