Avto
18992 ogledov

Po prometni nesreči sem napihal, mi bo veljalo kasko zavarovanje

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • ToSmJest 10:20 15.november 2025.

Takoj po prometni nesreči sem od vsega hudega nekajkrat nagnil iz steklenice, ki sem jo imel ravno po prihodu iz trgovine. Ampak v času nesreče sem imel pa 0,0. Namreč, težko prenašam stres. Bo to šlo skozi?

• Idioti 18:37 15.november 2025.

Eno je samonesreča , drugo pa sodelovanje v nesreči več vozil ! Lahko si pijan , vendar če za nesrečo niste krivi - imeli ste prednost in vozili po prilagojeni hitrosti - niste krivi , samo to morate dokazati s ...prikaži več sodnim izvedencem , če sama Zavarovalnica ni pametna . Ta sodba je v sodni praksi ! Poštarski kamion mi je naredil totalko , policaj me vpraša pa po zavarovanju , ki ga nisem imel . Saj nisem jaz kriv in je šlo skozi .

• djdj 10:36 15.november 2025.

'Če ne glede na količino alkohola v organizmu kaže znake alkoholne zmedenosti - alkoholiziranosti.' Kako lahko to ocenijo, če prvič vidijo osebo in površno ocenijo? Poznam dve osebi. Popolnoma trezna, govor se jima zaradi govorne napake zatika, tudi jecljanje. Hodita ...prikaži več kot bi poskakovala in bi ju "zanašalo"...

• djdj 10:36 15.november 2025.

In oba vozita avtomobil.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.