Intervju kaže na človeka, ki naj bi bil ''cool''. To je trend prokazovanja duhovnikov in ostalih '' posvečenih'' z namenom opravičiti predhodne svinarije in obiranje ljudi po 90. Gledal sem karitas koncert, v prvi vrsti ljudje, ki jim je manj… ...prikaži več kot 0,1% letnega dobička zbrana sredstva. AMPAK važno da so se kazali, skrivali za dobrodelnostjo revežev. Zato recimo, vera in bog sta zastnonj, samo predstaništva na zemlji pa zelo draga.
300.000 evidentiranih spolnih prestopkov, gre na račun rimskokatoliške cerkve ! Celibat si niso predpisali zato , da bi bili več časa z bogom , pač pa zato , da so si ves čas stregli z mladimi telesi !
Najbolj Nora stvar je ta, da je naša uboga Bolna mati - cerkev šla uzakonjati celibat, ki pa je bil mišljen Samo kot Nasvet od Stvarnika, Ne pa kaka Zapoved !!! ! !!! Ja, tudi cerkev Je žal Zbolela za… ...prikaži veča Duhovno Slepoto.
Še dobro, da tudi jaz nisem čutil kaj več, ko sem šel v Taize, ko je bil še brat Roger živ.
Ker, potem bi lahko tudi jaz zapadel pod vpliv Vatikanskega brloga.
Na srečo me je Bog rešil pred to pastjo.
Mir naj vam bo.
Pedofilija je tako globoko zakoreninjena v RKC ,da tudi sprememba zakona celibata ne bi spremenila načina življenja duhovščine . To je priznal sam Frančišek .
Intervju kaže na človeka, ki naj bi bil ''cool''. To je trend prokazovanja duhovnikov in ostalih '' posvečenih'' z namenom opravičiti predhodne svinarije in obiranje ljudi po 90. Gledal sem karitas koncert, v prvi vrsti ljudje, ki jim je manj… ...prikaži več kot 0,1% letnega dobička zbrana sredstva. AMPAK važno da so se kazali, skrivali za dobrodelnostjo revežev. Zato recimo, vera in bog sta zastnonj, samo predstaništva na zemlji pa zelo draga.
300.000 evidentiranih spolnih prestopkov, gre na račun rimskokatoliške cerkve ! Celibat si niso predpisali zato , da bi bili več časa z bogom , pač pa zato , da so si ves čas stregli z mladimi telesi !
Najbolj Nora stvar je ta, da je naša uboga Bolna mati - cerkev šla uzakonjati celibat, ki pa je bil mišljen Samo kot Nasvet od Stvarnika, Ne pa kaka Zapoved !!! ! !!! Ja, tudi cerkev Je žal Zbolela za… ...prikaži veča Duhovno Slepoto. Še dobro, da tudi jaz nisem čutil kaj več, ko sem šel v Taize, ko je bil še brat Roger živ. Ker, potem bi lahko tudi jaz zapadel pod vpliv Vatikanskega brloga. Na srečo me je Bog rešil pred to pastjo. Mir naj vam bo.
Če bi ženili,bi bila žena lastnik premoženja,evo zakaj
...in otroci !
Predvsem za dedovanje gre.
Gre za organizirano pedofilijo !
Pedofilija je tako globoko zakoreninjena v RKC ,da tudi sprememba zakona celibata ne bi spremenila načina življenja duhovščine . To je priznal sam Frančišek .
A kej Putko že kej vrgu .