Slovenija
1318 ogledov

Nekateri se na zakone še vedno požvižgajo, zaradi tega so posledice grozljive

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Leon
    Leon 10:36 26.junij 2024.

    Že pojavitev mož v uniformi na javnih površinah zadošča, da redarji oz. policisti z neodgovornimi pasjimi lastniki nimajo problemov.....in kolikokrat se uniformirani možje pojavijo na javnih površinah? Nazadnje sem videl samostoječega policaja na nogometni tekmi ! Večino časa preživijo na ...prikaži več spletu in v avtomobilu na telefonu.

  • sandi76 21:10 26.junij 2024.

    Ne razumem, zakaj niti policaji niti redarji ne delajo kontrol glede privezanosti psov. 90% sprehajalcev s psi jih imajo na javnih površinah odvezane. Doživel sem že, da se mi je odvezan pes zakadil z laježem v noge, lastnik pa je ...prikaži več topoumno buljil in se šele na moj poziv naj psa priveže , počasi odzval. Zakaj policaji lahko kontrolirajo vinjenost voznikov, neprivezani psi so ravno tako velik problem zaradi egoizma pasjeljubcev, ki vedo samo to, da se cel svet vrti okoli njegovega psa.

  • bobubob 16:02 26.junij 2024.

    Človeštvo še dolgo ne bo zrelo za pravo demokracijo. Bo še dolgo potrebovalo palico ali bolje gorjačo. Torej kazni. Krepke kazni. Saj se pes redkokdaj sam odpne s povodca, kaj šele, da bi si sam izbral lastnika ter ga sam ...prikaži več vodil na sprehod. Precej pasjih lastnikov je res pasjih, saj zelo očitno potrebujejo psa le zato, da ta uravnoteži lastnikov manjko samozavesti. Enako je z avtomobili in s ponašanjem njihovih voznikov! Pa še marsikje bo treba udariti po egu teh duševnih revežev. Kdo? Varde?

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.