Slovenija
17861 ogledov

Poslal pismo, da se kesa, Dars mu je kazen izbrisal

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Garancija 09:26 22.december 2024.

Tale skesanec je pa ziher njihov,ker za ostale nima milosti

Garancija 09:25 22.december 2024.

Na obvoznici ne bi smela veljati vinjeta,ker po zakonih to ni avtocesta,ampak hitra cesta,tudi omejitev je na 110km/h,ampak požrešnost elite je velika,in dajmo jeb*** folk če se da

• timja 10:03 22.december 2024.

enako velja za pomurski krak!!!!!

• Idioti 10:52 22.december 2024.

Če ne bi veljale vinjete za LJ obvoznico , bi DARS prodal polovice vinjet manj kot sicer ! Nekateri so že pozabili , kako se je lepo počasi peljati po starih magistralkah in gledati lepote SLO !

• johan 10:58 22.december 2024.

Problem je, ker vinjeta velja za cestninske cete in ne samo za avtoceste. (3. člen (1) Cestninske ceste so državne ceste, ki so sestavni del vseevropskega cestnega omrežja in so označene s predpisano prometno signalizacijo kot avtoceste ali hitre ceste. ...prikaži več (2) Ne glede na prejšnji odstavek so cestninske ceste tudi ceste, ki so kategorizirane kot avtoceste ali hitre ceste ter so v upravljanju in vzdrževanju upravljavca cestninskih cest

• Toma 11:16 22.december 2024.

Glede na to da bom dal jutri odpoved, ne bom v življenju več kupil nobene vinjete!

• Kmodri_ 16:26 22.december 2024.

Zahteva vinjete za obvoznico je navaden nateg! Čudim se, da kdo že ni sprožil tožbo!

• Kmodri_ 07:21 22.december 2024.

Ala-dars!

• kapibara1 16:41 22.december 2024.

Da vidimo kako bo pri meni, ki sem kolovratil okoli novega uvoza v BTC in me je vrglo na avtocesto.. Nimam vinjet že več kot 15 let- ker je to za mene rop- in se raje vozim po starih cestah, ko grem na izlet

• Toma 08:48 22.december 2024.

Morda je med njimi tudi kakšen človek?

Fuck_Z24 10:08 22.december 2024.

D

• Kmodri_ 16:27 22.december 2024.

A je skesanec moral iti na romanje in k spovedi? Samo vprašam!

• Idioti 10:48 22.december 2024.

Takšna kazen je pa absolutno pravilna . Če kdo pozabi , kdaj je kupil vinjeto se lahko na AC obroču znajde tudi 4x na dan po 1 ali 2km se pravi , da na dan kasira 1200€ kazni . Zato ...prikaži večo je pravilen pogoj nakup tedenske , da pokrije svojo pozabljivost in nato nakup celoletne . Samo mene zanima v kolikem času dobimo od DARSa obvestilo o prvi neplačani uporabi AC Zet ima podjetje in delavci so se zapeljali letos že 2x brez vinjete na AC ,nevedoč ,da je potekla , obakrat je bila pa kazen 300 € .

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.