Slovenija

Oderuške provizije, tako zelo lupijo potrošnike naše banke

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Nevica 08:42 14.februar 2026.

Slovenske banke so lopovske združbe, ljudje sami knjižijo transakcije, banke to ljudem zaračunavajo, razlika med ceno kredita in plačilom za depozite je absurdna. Banke kradejo tudi tukaj. In jasno - na področju bank ni konkurence, ljudje bi morali gotovino pobrati ...prikaži več iz bank in jo pretopiti v kaj drugega. Potem pa naj si banke služijo milijonske dobičke in si bankirji delijo nagrade iz našega denarja!

• sandi76 09:59 14.februar 2026.

Potrošniki smo zelo veseli, da lahko plačujemo take provizije bankam, zlasti tistim, ki smo jih dokapitalizirali, zdaj pa lastniki bašejo ogromne dobičke v svoj žep. Še bolj pa bomo veseli, če bomo lahko ponovno krili kakšne nove izgube . Izgube ...prikaži več naše, dobički vaši !! Japajade press !!!

omega_v6 08:15 14.februar 2026.

Slovenci smo zelop neflexibilni!! Plačujemo položnice na okencih in potem jamramo kakšne so provizije!! Sam sem pri DH in vam povem sem ZELO zadovoljen vse stalne položnice so preko trajnika to plačam 22 centov po položnici! Pa še nobenih skrbi ...prikaži več plačene so vsak mesec TOČNO ob datumu!! Vse ostale ki pridejo pa plačujem preko mobilne banke in tam je strošek plačila 35 centov!! Žal ceneje ne gre sem bil pred leti na NLB in so proti DH res pravi oderuhi!!

• munja 08:33 14.februar 2026.

Če imaš pri NLB trajnik, za določene pakete ne plačaš nobene provizije, ravno tako za druge položnice, ki jih plačaš preko Klika - mislim, da je pa omejeno število položnic brez provizije.

• Nevica 08:43 14.februar 2026.

Kot da so položnice največji problem! Blagor tebi!

• blayo 09:17 14.februar 2026.

Jaz v zadnjih 20ih letih od kar sem šel z NLB, nisem za banko plačal niti centa.

omega_v6 10:13 14.februar 2026.

munja Sem ravno zaradi tega zapustil NLB pred 6. leti!! Imel sem zlato kartico,ki je bila pogoj za VITA kredit tako so me vrgli v paket za 12.6 evra!! Sedaj vse položnice, vodenje računa in mobilno banko plačam 4 evre!!

• djdj 11:15 14.februar 2026.

Imam vse položnice na trajnik. Oderuštvo je že provizija 26c na položnico pri OTP, saj vse transakcije opravi računalnik.

Dux_Ursus 13:35 14.februar 2026.

Pred kakšnim mesecem je bila v časopisih novica, kako so (nemara v Španiji) v stanovanju našli že več let umrlega moškega. Nihče ni vedel, da je umrl. Položnice je imel na trajnik in banke so mu "veselo" jemale denar, kot da ni nič...

Sofija23x 11:15 14.februar 2026.

Iščeš dekle alі ljubico za seks? Poskusi to spletno stran - www.sex21.fun

• www 13:08 14.februar 2026.

Zato da se lahko potem neki brodnjaki kurčijo nad vlafo in ljudmi.

• rd2dmk2 11:05 14.februar 2026.

ja no, a veste zakaj je bil uveden bitcoin ?

• duc1 08:09 14.februar 2026.

In potem Brodnjak soli pamet vsem Slovencem.

• Nevica 08:43 14.februar 2026.

KO je Brodnjak govoril o gospodarstvu je bilo vse kar je rekel, res - ni govoril o bankah! Najbrž bi bil na tem področju zelo previden!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.