Ključno je,da so ja na darsu nesposobni,oni so edini krivci za zastoje.ni dvoma.
Pa to delajo nalašč,da ne boste divjali
Ja,jaz bi se pa rad normalno vozil po avtocesti.130,km na uro.
Za nekaj let bi morali ukiniti vinjete, to bi bilo pošteno in prav.
Maček jaz tudi,pa so žleht,in nalašč nagajajo,sem pa za takojšnjo ukinitev plačevanja cestnin,dokler se ne bomo spet normalno vozili.
Kje je zdaj Vrtovec on je "alfa in omega" ureditve zastojev na Slovenskih AC
On dela ponoči tretjo izmeno pri faraonih .
Pri faranih...
V čem je razlika ?
Kakorkoli, smo na avtobusu s šoferjem, ki nima izpita in drvimo v prepad.
vlada mora nemudoma odstopit
2.septembra se vidimo na protestu v Ljubljani na Trgu republike.
Dars namenoma dela sam zastoje, ker ve da mu nihče nič ne more. In dokler jih ne bomo zmetali v kakšne stare rove bo tako
baje je ena debeloritna šivilja drpila dva milijona in pol v roku enega dopoldneva, , No tako se govori , to je rekla ena zelo spoštovana gospa Vesna
To moraš pa biti zelo priden lopov da v enem dopoldnevu drpis dva mlojona in pol;
Darilo prejšnje vlade.
Darilo vseh preteklih vlad od prve naprej. Ampak desnuharske so vedno najbolj na veliko trobile, naredile pa manj kot vsi ostali.
In kaj je naredila falirana šivilija. Nisem nič slišal o kakšni otvoritvi (niti lažni) tiste super-duper žel. postaje!
Vse slovenski zbor ! 2.septembra se vidimo na protestu v Ljubljani na Trgu republike ,da preženemo sovražnike iz domovine .
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Ključno je,da so ja na darsu nesposobni,oni so edini krivci za zastoje.ni dvoma.
Pa to delajo nalašč,da ne boste divjali
Ja,jaz bi se pa rad normalno vozil po avtocesti.130,km na uro.
Za nekaj let bi morali ukiniti vinjete, to bi bilo pošteno in prav.
Maček jaz tudi,pa so žleht,in nalašč nagajajo,sem pa za takojšnjo ukinitev plačevanja cestnin,dokler se ne bomo spet normalno vozili.
Kje je zdaj Vrtovec on je "alfa in omega" ureditve zastojev na Slovenskih AC
On dela ponoči tretjo izmeno pri faraonih .
Pri faranih...
V čem je razlika ?
Kakorkoli, smo na avtobusu s šoferjem, ki nima izpita in drvimo v prepad.
vlada mora nemudoma odstopit
2.septembra se vidimo na protestu v Ljubljani na Trgu republike.
Dars namenoma dela sam zastoje, ker ve da mu nihče nič ne more. In dokler jih ne bomo zmetali v kakšne stare rove bo tako
baje je ena debeloritna šivilja drpila dva milijona in pol v roku enega dopoldneva, , No tako se govori , to je rekla ena zelo spoštovana gospa Vesna
To moraš pa biti zelo priden lopov da v enem dopoldnevu drpis dva mlojona in pol;
Darilo prejšnje vlade.
Darilo vseh preteklih vlad od prve naprej. Ampak desnuharske so vedno najbolj na veliko trobile, naredile pa manj kot vsi ostali.
In kaj je naredila falirana šivilija. Nisem nič slišal o kakšni otvoritvi (niti lažni) tiste super-duper žel. postaje!
Vse slovenski zbor ! 2.septembra se vidimo na protestu v Ljubljani na Trgu republike ,da preženemo sovražnike iz domovine .