Slovenija
11534 ogledov

V ekipi Erjavca tudi bivša ministrica, katere video se še danes vrti po spletu

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • munja 21:10 23.oktober 2024.

g. Lotrič, če boste iskali poštene, odgovorne in zaupanja vredne ljudi, ne boste nikoli uspeli ustanoviti stranke, ker takšni ljudje na žalost v Sloveniji ne obstajajo.

NickMason 05:58 24.oktober 2024.

Parlament je en stroj,vsi ena in ta isti so in lahko počnejo kar hočejo,malo si podajajo stolčke ,narod pa samo benti ampak na volitvah pa bognedaj volit druge.Niti trudijo se ne več,čist simpel jim je in to jim omogočamo mi vsi.

luckyss1 04:34 24.oktober 2024.

Slovenski volivci so eni najbolj butastih na planetu....Vedno znova ponavljajo isto napako in pričakujejo drugačen rezultat..Vedno znova z roko preskušajo žarečo ploščo na štedilniku v pričakovanju, da je hladna in se opečejo...Še opica to naredi samo enkrat, prikletni vedno ...

• Naklonsky 10:11 24.oktober 2024.

Blefer, bedak in nesposobnež stoletja!

• Ender3 07:44 24.oktober 2024.

Menim, da iz te njune politične moke ne bo kruha..To strankarsko drobljenje ne bo spremenilo večinskih moči etabliranih strank. In Folk ima brezkoristne politike dovolj in vedno bolj prehaja v družbeno in volilno apatijo..

• leonardo 07:09 24.oktober 2024.

Nisem simpatizer ne enega ne drugega ampak glej vraga še vedno bolj verjamem Erjavcu kot Lotriču. Se mi je že kar zameril, ko sem ga poslušal kaj čveka.

• Ender3 07:40 24.oktober 2024.

Lotrič ke že v medijski nemilosti..Izplačal si je velik kup denarja lastninskega deleža iz svoje firme, ki je zato morala vzeti kredit. Tip pa je potem pozabil plačati davek državi.

• leonardo 09:41 24.oktober 2024.

Ja Ender spet nekdo, ki bi si rad še v politiki nabasal žepe davkoplačevalcev. No ja, upam, da ga bodo prej medijsko linčali.

• tomaz6 09:11 28.oktober 2024.

Še. kdo pravi, pred vrati niso predčasne volitve? Za mešanje megle bo Kahl kar dober.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.