Tak imbecil se rodi 1x na 100 let. Pizda, mamo mi smolo, ga glih pri nas. Če bi se rodil onstran Kolpe, bi SLO zdaj segala vsaj do Paga, če ne do Dubrovnika.
Res je. Bila je nestrankarska kandidatka, to pa samo zaradi tega, ker ljudje nadstrankarske globalistične sodrge še vedno niso spregledali. Čas pa neusmiljeno teče.
Kaj pa je? A je strankarska? Ne bom ji pel slavospevov, v prvem krogu precedniških sploh nisem šel na volitve, v drugem krogu sem volil PROTI Logarju in ne za Musarjevo (najraje bi volil kakšnega Murkota ali še večjega klovna,… ...prikaži več če obstaja). Ne vem, kaj Musarjeva je, vem pa, da ni strankarska. Preprosto zato, ker po mojem vedenju ni v nobeni stranki. Ne pa tako kot Logar, ki je visoka živina v SDS, kandidiral s podporo volivcev te stranke, potem pa se spreneveda, da je nestrankarski. Qurac je.
Svet modrecev? Pa se res dela norca iz Slovencev. Prvi je bil proti samostojni Sloveniji, drugi je govoril o drugorazrednih temah, kar naj bi bili pobiti ljudje s strani partije, tretji še kar nekako znosen. Se mi zdi da je… ...prikaži veče govorila kako da je neodvisna kandidatka, zdaj pa kar tri komije na kupu.
No, dragi levicarji, pa boste dobili svojo ultra desnicarsko kapitalistko z Rolls Roycom v garazi. Se Galeb manjka in bi lahko rekli posle Tita, Rosa Luxemburg. Hoteli ste nateg, sedaj ga imejte...
Končno se bomo rešili slovenskega parazita ,ki je sloves Slovenije potisnil med banana države . Sedaj bo lahko tekal-tekal .....
Logično je ,da predsednik države ne more biti neodvisen kandidat ! Drugače bi končal kot Ivan Kramberger . Njega je politika odstranila .
Za začetek lahko vsi ti svetovalci novi precednici povedo, da Avstrija še vedno ni izpolnila 7. člena ADP. Da ne bo (več) klatila neumnosti.
Vsem bodočim rodovom v opomin kdo je bil predsednik Pahor ! https://www.youtube.com/watch?v=hQfSqGePNbM
Tak imbecil se rodi 1x na 100 let. Pizda, mamo mi smolo, ga glih pri nas. Če bi se rodil onstran Kolpe, bi SLO zdaj segala vsaj do Paga, če ne do Dubrovnika.
Barbiko za svetovalca, je že prvi april?
https://vezjak.com/2022/12/03/novinarsko-pogresanje-pahorja-o-drzavniku-ki-se-rodi-na-sto-let/
Pa kva je temu Crnkoviću. A je bil na lobotomiji?
https://www.dnevnik.si/1043000348/slovenija/nepreslisano-marko-crnkovic-kolumnist89
Komu je tista naredila večjo škodo? Sebi ali Golobu?
Če Musar v tele plavce vzame Pahorja, grem na naslednjih precedniških volit Hitlerja. Dost mam tega sranja.
Nobenemu ni nič dolžna. lol Dolžna je Kučanu, ki jo je predlagal zaradi finančnih uslug naveze Horvat-Mussar. Roka roko umije, kajne?
Res je. Bila je nestrankarska kandidatka, to pa samo zaradi tega, ker ljudje nadstrankarske globalistične sodrge še vedno niso spregledali. Čas pa neusmiljeno teče.
Od te ekipe modrecev, smo postali modri v glavo vsi državljani. Ko že misliš, da huje ne more biti, spet nagrajuje kakega lumpa.
To je torej ta bolje plačana in manj stresna ponudba službe zaradi katere se je splačalo rušiti podobo vlade med volilci
Mene tudi ne bo, ker nočem biti...
Upam, da nam Musarjeva ne bo v tako sramot kot na je Pahor in potem imamo pol že "narejenega".
Ona nestrankarska? HALO?
Kot Anže !!! A ne ?
Kaj pa je? A je strankarska? Ne bom ji pel slavospevov, v prvem krogu precedniških sploh nisem šel na volitve, v drugem krogu sem volil PROTI Logarju in ne za Musarjevo (najraje bi volil kakšnega Murkota ali še večjega klovna,… ...prikaži več če obstaja). Ne vem, kaj Musarjeva je, vem pa, da ni strankarska. Preprosto zato, ker po mojem vedenju ni v nobeni stranki. Ne pa tako kot Logar, ki je visoka živina v SDS, kandidiral s podporo volivcev te stranke, potem pa se spreneveda, da je nestrankarski. Qurac je.
Svet modrecev? Pa se res dela norca iz Slovencev. Prvi je bil proti samostojni Sloveniji, drugi je govoril o drugorazrednih temah, kar naj bi bili pobiti ljudje s strani partije, tretji še kar nekako znosen. Se mi zdi da je… ...prikaži veče govorila kako da je neodvisna kandidatka, zdaj pa kar tri komije na kupu.
No, dragi levicarji, pa boste dobili svojo ultra desnicarsko kapitalistko z Rolls Roycom v garazi. Se Galeb manjka in bi lahko rekli posle Tita, Rosa Luxemburg. Hoteli ste nateg, sedaj ga imejte...
peter3 ....tabletko si pozabil !
Ga vsaj ni zaslužila s preprodajo orožja ali s podkupninami za posredovanje pri orožarskih poslih.
Kaj pa davcne oaze, nepregledne sheme podjetij, tajkunski prevzemi itd ? 🤣🤣🤣🤣🤣
Mauritius,jahte, Lepena ...in znana imena .