Avto
18061 ogledov

Vas v nakupovalnih centrih res lahko doleti parkirna kazen

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Vrtnica 11:06 15.november 2025.

V enim trgovskih centrov interšpara v Slovenji parkirajo celo na zebrah. Zanimivo nobeden ni pristojen za ukrepanje,ne trgovina ne redarstvo ne kdo drug. Vsaj bilo je tako ko sem enkrat vrašal na recepcji trgovine.

• ToSmJest 10:16 15.november 2025.

Praviloma so to parkirni prostori v zasebni lasti nakupovalnih centrov. Ali to torej pomeni tudi, če kdo parkira na mojem zasebnem dvorišču, da mu ne morem nič? Pomeni, da bo še najbolj učinkovito, če na svoji parceli okrog takega z ...prikaži več bagerjem izkopljem 2m jarek. Potem se bomo pa pogajali.

StarMačk 16:56 15.november 2025.

Predno se je odločil, da bo v Mariboru parkiral v nakupovalnem centru, sam pa se odpravil po opravkih drugam, bi moral pogledat katere tablice ima na avtu. ha, ha, ha...

• djdj 11:08 15.november 2025.

Videl sem že redarja, ki je drugim težil in grozil; na privatnemu parkirišču trgovine. Verjetno mu je bilo dolgčas in so mu "zrasla krila brez Redbulla".

• Burja 15:38 15.november 2025.

Kje so cajti, ko se ni nikjer plačevalo parkirnin. Danes pa morajo ponekod zaposleni plačevat parkirnino pri svojem delodajalcu. Beda in žalost, ni kaj!!

NickMason. 09:38 15.november 2025.

Brez veze,to ti ni potrebno plačat,simpl ko pasulj.

• Idioti 18:24 15.november 2025.

Ne more te doleteti kazen , kajti to je privatno , kjer policija nima nobenih pravic , niti redarstvo , kaznovati ljudi zaradui parkiranja !! Lahko pa vam zaklenejo vrata , po izteku delovnega časa trgovin in to je vse !

• tinto 18:00 15.november 2025.

Mi Cigani meraklije, ne možemo bez rakije. x2 bez rakije šljivovice, i bez mlade Cigančice. x2 Jedan, dva, tri, četir, pet, šest Sedam, osam, devet, deset. x2 Deset, devet, osam, sedam, šest, pet, četir‘, tri, dva, jedan. x2 Duj duj ...prikaži večuj duj duj dešuduj duj čumidav le and'o muj. Em ka lavlam, em kamavla, And'o Niši ka mekav la.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.