Slovenija
5103 ogledov

V Izoli je nameraval kupiti hišo, pričakal ga je neznanec s pištolo

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    mahatma2 12:03 21.julij 2025.

Kar jaz vem se take stvari kupujejo preko bančnih računov in ne z gotovino. Mislim , da je to bila čista past, ki pa jo bo morda težko dokazat.

StarMačk 12:33 21.julij 2025.

Nepremičnina v Izoli za 30 jurjev, ha, ha, ha... Pa, če tudi bi šlo za aro je to vseeno malce preveč denarja, da bi ga danes nosil kar seboj v "žepu"... Očitno pa je tip naletel na zaupanja vredno znanko, ...prikaži več ki mu je povedala za enkratno priložnost "poceni" nakupa..., da ostane brez denarja vsekakor...

• ToSmJest 12:52 21.julij 2025.

Čudni tiči. Ko sem jaz sklepal nepremičninske posle, smo po ogledu lepo skupaj obiskali banko in tam naredili transakcijo.

• bobubob 15:39 21.julij 2025.

Vejsil?

• johan 13:42 21.julij 2025.

Denar na roko in gotovo. Kakšne transakcije in še kaj. Ni čudno, da se gotovina "izgublja" in hočejo počasi jo ukinit oz. plačevanje z njo.

• rd2dmk2 16:25 21.julij 2025.

tam ga je pričakal neznanec s pištolo ?! haloooo! jest še avto za 2k€ ne grem kupovat, ne da bi prej poklical lastnika. in ta je šel kar na izlet. tale zgodbica je za naše malčke pravljica za lahko noč. ...prikaži več tukaj so bila mutna posla in sedaj ko se je zamutilo, je pa rop pri nakupu nepremičnine. ma ne me basat.

• Toma 19:06 21.julij 2025.

Pred 37-timi leti sem dobil večje izplačilo zavarovalnice, ki sem ga odnesel kar v vrečki ;-)

• munja 17:30 21.julij 2025.

Tole je pa malo čudna zgodba...

• maček 08:50 22.julij 2025.

Nakup hiše z gotovino? Hahahahahaha.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.