Naj se raje ukvarjajo z čem bl pomebnim,kot npr. to da Kranj nima avtobusne postaje,. Železniška je z doba Avstroogrske, cestni kolapsi vsak dan po celem Kranju, porodnišnica še iz Jugoslavije in most ga bodo danes odprli he samo simbol… ...prikaži več nesposobnega vodenja projektov.
To ni nobena ženska ampak navaden Škot! Če že dajejo žensko gor naj ima ta vsaj ženske atribute! Kje je tu pravica za ženske z velikimi zadnjicami? Ali pa kje je tu pravica za ženske na invalidskih vozičkih?
Leto 2019, pa še vedno svetlobni semaforji na žarnico oz. kao novejši na ledice. Zdaj bi lahko imeli že lcd barvne displaye ali ne...
Obstajajo tudi silhuete obeh spolov na semaforju ! To bo pa preveč za slovensko logiko .
sam še končita wurst se manjka na semaforjih ..pa ker kreten se to zmišljuje...koliko bo tole stalo bo pa skrivnost
Kakšna korist pa bo iz tega?
Meni tudi ni jasno... sem mislil da je bistvo, da vidiš človeka ki hodi in človeka ki stoji, ne pa kaj ima oblečeno in kakšnega spola je...
Zgornja fotografija je Z Reke, NE IZ Reke. Grem NA Reko, ne V Reko! Lahko pa gremo v reko...
Ne trudi se, za to je vsaj ene 15 let prepozno...
Se strinjam, ženske bolj upoštevajo ženske ... mogoče bo kakšna, s telefonom pred nosom, manj zagazila čez cesto pri rdeči.
Imaš prav. Ravno danes sem se eni komaj ognil. Bila je na kolesu in z eno roko na balanci, z drugo pa z mobitelom na ušesu in veselo vijugala.
Naj se raje ukvarjajo z čem bl pomebnim,kot npr. to da Kranj nima avtobusne postaje,. Železniška je z doba Avstroogrske, cestni kolapsi vsak dan po celem Kranju, porodnišnica še iz Jugoslavije in most ga bodo danes odprli he samo simbol… ...prikaži več nesposobnega vodenja projektov.
Še to naj zrihtajo, da Kranjčani in Kranjčanke ne bodo hodili čez cesto pri rdeči pa so zmagal. To je v Kranju namreč nacionalni šport.
Word...
To ni nobena ženska ampak navaden Škot! Če že dajejo žensko gor naj ima ta vsaj ženske atribute! Kje je tu pravica za ženske z velikimi zadnjicami? Ali pa kje je tu pravica za ženske na invalidskih vozičkih?