Svet

V letalski nesreči je umrlo 228 ljudi, našli krivca

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Toma 14:30 22.maj 2026.

Še ena nesreča s prevlečenim letom in štrbunkom na ploh!

• Idioti 23:58 22.maj 2026.

Čisto slučajno sem istega dne mogoče z 2 urno tazliko , letel na isti relaciji z A 380 v realnem času in vseh drugih pogojih leta , zlasti vremenskimi . Ko sem zapušćal JA in zavil čez Atlantik , sem ...prikaži večm imel od zadaj veter 250-300km/ h na višini 41.000 f . Se pravi , da sem letel svojih 840 km +250 km vetra , skupno 1090 km/h glede na zemljino površje . Na sredini Atlantika se je veter obrnil za 180° z enako hitrostjo , sedaj v nos in motorje , se pravi letalo je letelo naenkrat ...nad.

• Idioti 00:07 23.maj 2026.

z nadzvočno hitrostjo glede na količino zraka , ki je prihajal na lopatke motorjev . Motorji so se prevrteli in čeprav sem isti moment odvzel gas , se letalo ni moglo ustaviti dovolj hitro , da bi dobilo novo hitrost ...prikaži več , ki bi morala sedaj biti 600 km/ h + 250 vetra v krila in motorje . Ker sam avion ni dovolj hitro ustavil do dovoljene hitrosti pretoka zraka skozi motorje 850km, so mortorji eksplodirali v naslednji minuti zmanjševanja hitrosti , Zvečer sem pa izvedel , da se je enako zgodilo AF

• Idioti 00:16 23.maj 2026.

Meni so odpovedali motorji . AF je pa očitno polomilo krila , raztrgalo trup in jih v isti sek. prišlo do dekompresije in nezmožnosti javljanja situacije . Isto se mi je zgodilo na relaciji Peking-London , ko sem zaradi vetra ...prikaži veča v nos 300km/h , porabil še obvezno rezervo goriva in na Heatrovu padel pred pisto , ravno tako kot BA mislim da B 777 , takrat brez žrtev . Takoj sem vedel zakaj je padel .

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.