Seksi medicinska sestra s svojo lepo postavo lahko pripomore k hitrejšemu okrevanju....HA?
pravilno!!!
Hvala bogu, na urgenci je včas zgledal k da je harem tm ne pa urgenca.
Nespodbudno okolje bodo naredili še bolj nespodbudnega.
Pravilno, tako bo zdravstvo vsaj na prvi pogled na visokem nivoju.
Že itak nisem maral zdravstvenih ustanov, sedaj me pa sploh ne bodo več videli. Jebeš državo in sistem, kjer je seks slabše sprejet kot kriminal.
Saj je prav. Včasih nisi vedel, al je med.sestra al striptizeta ;).
Silom prilik sem na žalost moral večkrat koristit usluge javnega zdravstva, ampak prav ekstremov pa res še nisem videl v desetletjih. Se strinjam z nekimi osnovnimi smernicami ampak to zgoraj mi se zdi pretiravanje, saj ne govorimo o vojski.
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Seksi medicinska sestra s svojo lepo postavo lahko pripomore k hitrejšemu okrevanju....HA?
pravilno!!!
Hvala bogu, na urgenci je včas zgledal k da je harem tm ne pa urgenca.
Nespodbudno okolje bodo naredili še bolj nespodbudnega.
Pravilno, tako bo zdravstvo vsaj na prvi pogled na visokem nivoju.
Že itak nisem maral zdravstvenih ustanov, sedaj me pa sploh ne bodo več videli. Jebeš državo in sistem, kjer je seks slabše sprejet kot kriminal.
Saj je prav. Včasih nisi vedel, al je med.sestra al striptizeta ;).
Silom prilik sem na žalost moral večkrat koristit usluge javnega zdravstva, ampak prav ekstremov pa res še nisem videl v desetletjih. Se strinjam z nekimi osnovnimi smernicami ampak to zgoraj mi se zdi pretiravanje, saj ne govorimo o vojski.