Slovenija
31255 ogledov

Noro, v ljubljanskem BTC se tre ljudi. Čakajo ...

Komentarjev 53
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • smejka 18:54 03.november 2017.

Me zanima koliko je brezposelnih vmes.

• perhan63 11:46 03.november 2017.

po slikah sodeč 50% pedrov in lezbik

• smejka 18:54 03.november 2017.

A imajo na čelu napis?

• Jana Bejba 08:31 04.november 2017.

A poznaš vse te osebe?! Vprašam..

• perhan63 08:59 05.november 2017.

če mačku na rep stopš...

• smejka 09:27 05.november 2017.

perhan63....vem kamgre namig,a sodimv kategorijo ''normalnih''.Moti pame vsako slepo obsojanje, ne glede na vsebino.Skušam razmišljat dlje od nosu....vsak,ki imapotomce bi mogel.Moji otroci so po načelu družbe ''normalni'', kako bodo vnuki?Nihče od nas ne ve!Torej je dobro tudi malo razmišljat v ...prikaži več to smer.Pa srečno vsem,ne glede na posebnosti.

• perhan63 18:28 05.november 2017.

ahahahha

• jakob49 09:15 03.november 2017.

Zakaj nihče ne pošlje inšpektorjev davčne uprave, da ugotovijo izvor njihovega premoženja - kdo odšteje za telefon 1K? Če bi naredili anketo med čakajočimi bi zagotovo ugotovili da jih 85% dela v javni upravi!

• francl12 09:23 03.november 2017.

TO PA NI RES!!! 85% JIH NE DELA V JAVNI UPRAVI!!! Predvidevam, da je od vseh tistih ki čakajo 80% "brezposelnih", ki živijo na račun sociale, 10% iz javne uprave (občine, zavodi.... nobeden pa iz šolstva in zdravstva, saj tam ...prikaži večm ni denarja), 8% študentov ki so otroci privatnikov in 2% ostalih norcev!

• mojglas 09:43 03.november 2017.

Se strinjam da je najvec socialnih problemov. Sej kaki telefon imas se nikjer ne vidi, ce si ga pa na obroke narediš pa jim gre vsak mesec skoz ko dobijo otroški dodadotek in dodatek za veliko družino in boterstvo in ...prikaži več in in...molzi kje lahko brez delovne dobe pa lahko imas taki iPhone. Aja pardon delovna doba jim pol tece ko imajo toliko otrok.

• Majazmaja 09:50 03.november 2017.

Se strinjam s francl12. Poznam madam, ki je šla po iPhone. Že 10 let ne dela (se ji ne da), njen mož prejema minimalca, izposojata si povsod - tudi za telefon si je izposodila, hrana in oblačila s Karitasa in ...prikaži več RK, 3 otroci imajo v šoli vse brezplačno. Madam ima vsak mesec gelirane nohte, hodi k frizerju, gospod pokadi 1 škatlo čikov/dan, naročen imajo največji TV paket, da lahko gospa spremlja reality showe in limonade (tudi ponovitve). To je profil marsikoga, ki stoji pred vrati za nov iPhone.

• McClain 10:29 03.november 2017.

zato ker smo po ekonomski svobodi ze itak na svetovnem dnu. Drugi prijemi so za to namenjeni, ki pa žal pri nas ne delujejo. Jankovičem so odpisali za 16.000 iPhonov dolga v sekundi. Tak denar se splača iskat, ne ljudem ...prikaži več težit za telefon, kjer so itak poustili državi 200 evrov pri vsakem

• Jana Bejba 08:38 04.november 2017.

Odvisno od primera in od posameznika, kakšno ima svojo zgodbo v realnem ozadju. Za ti ki živijo na denarni.. Jaz sem med njimi, a imam bolj zgolj zdravstvene razloge, tud brezposelna, ki so mi bolj težke. In seveda z pametjo. ...prikaži več Jaz nisem med tistimi ženskami, ki gleda samo zgolj na videz in na denar, še posebej, ki so taki v razmerjih, z zgolj tega razloga, vsaj tako sama menim. Obstajajo take ženske in za moške. Sem med tretjo sorto ženski, ki skoraj jih ni več.. Iz izkušenj, z lastnih oči.

• Jana Bejba 08:42 04.november 2017.

Prilagam link, kar je on to rekel na Youtubu: https://www.youtube.com/watch?v=kWe50Tp8VHo [#65 Kaj predstavljajo moški in kaj ženske na facebuku?! ] še posebej pod tem videom preberi komentarje. Moti me zelo, ki pljuvajo (obsojajo) nad nekoga, ki ga ne poznaš.. Govorijo ...prikaži več lahko marsikaj, samo kaj od tega je preverjeno, dokazano, samo to me zanima.. Če travmatizirana žrtev si mogoče želi dokazati, pa ne more, če je recimo za vse sama. Skratka... Odvisno od primera.

• mojglas 10:03 04.november 2017.

Jana Bejba, v Sloveniji je 90% takšnih ki so na socialni podpori neupravičeno, ker jih ni sram in znajo izkoriščat ta gnili sistem. In takšnih tudi ni it sram čakat v vrsto za novi iPhone, ker se med sabo tak ...prikaži večk poznajo, Tisti ki pa nujno potrebujejo to pomoč je pa ne dobijo takoj ali pa morajo res kaj dokazovat upravičenost. Sama sem bila na tem, urejala papirje in poleg vseh zagovorov zakaj jo rabim sem si premislila, ni bilo vredno mojega časa in ponosa. Na srečo sem lahko prišla skozi mesec.

• Jana Bejba 10:19 04.november 2017.

mojglas normalno, dam ti prav, to tudi opažam. Tega je povsod preveč. Sploh v finančni krizi. Ker preveč davkov pobere ta kradljivi sistem. Jaz sem mogla dokazat in urejat papirje, da me kar glava peče. Denarna pomoč se vrača, a ...prikaži več so mi rekli, da mi ni treba, ker dejansko res nimam nič. Figo me briga ta iPhone, ki preveč pokuri, ker je elektrika draga!

• Jana Bejba 10:20 04.november 2017.

Jaz pa to, da si sama moram hrano kupovati, ker doma nimam vsega za jesti za cel mesec, z denarno pomočjo, pa zelo bolna to urejati, odkar sem z zdravjem pregorela, z pomanjkanjem in komaj se držim, trde mišice! Z ...prikaži več kolesom, nimam izpita za avto. Ker je že luksuz! Isti šmorn kot paket hrane, tak princip. Mi ne pomaga. Dobro, da si prišla čez mesec.

• Jana Bejba 10:28 04.november 2017.

Važno mi je, da imam za obleči, ne glede stara ali nova obleka. Pa streha nad glavo. Ostalo ne rabim! Sem proti cigaretam, alkoholu, drogam.. Droga zgodovinsko pomeni zdravilo. Za kar so to besedo grdo zlorabili. Droga od ostankov zdravil ...prikaži več z mešanico različnih škodljivih strupov. Samo za najnujnejše, nič več!

• Jana Bejba 10:28 04.november 2017.

Pa to da si skoraj vse sama kupujem z lastnim denarjem! To mi je edino, nič več! Zdaj še čakam, da uredim še nekaj resnih zadev, problem je, ki ta pristojen za zakone, se ne drži dogovora! Ker so edini ...prikaži več in so na terenu! Dolgotrajen postopek!..

• Jana Bejba 10:30 04.november 2017.

Zdaj razmišljam, kako naj grem naslednji teden na pregled, če ne morem ven s strehe nad glavo, razen to da grem skozi okno na drugo stran?! Ker okrog gradijo in asfaltirajo! Matr smrdi po asfaltu in jo voham notr! Fuj.. :S

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.