Slovenija
960 ogledov

V LMŠ trdijo: Vlada je še naprej lagala o ventilatorjih

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Leon 10:08 12.junij 2020.

Pri kraji državnega denarja ne gre za politično odgovornost marveč kaznivo dejanje za ki se preganja po veljavni KZ-1 .Torej kdo je na potezi ?

• SVOBODA 13:25 11.junij 2020.

Smo edina država na svetu, ki po sklepu vlade nima epidemije ! Se iz nas dela norca cel svet ! Imamo pa ukrepe ker sekta želi ukrepe brez pravne podlage (ker ni epidemije), da lahko ustrahuje državljane !

right 14:06 11.junij 2020.

seveda jo nima zaradi vas levičarskih banditosov ker ste živeli v diktaturi in jokali na vse strani. marš vsrane provokatorski

• SVOBODA 14:26 11.junij 2020.

Siromak nauci se slovensko najprej in pravopis - imas nedokončano osnovno solo in si brezposeln

right 16:05 11.junij 2020.

odjebi govedar. jaz sem svoje že odslužil in vem zakaj tako pišem. vsak zakaj, ima svoj zato

• SVOBODA 16:23 11.junij 2020.

A na Dobu ali kje drugje ? Zdaj mi je jasno .....

• Waltter 09:30 12.junij 2020.

No in povedat hoces kaj? Recimo nemcija je razglasila izredne razmere, jih je preklicala omejitve pa se vedno ostajajo torej se tudi njim smeji ves svet? Muri si to ti?

• Waltter 09:31 12.junij 2020.

In kdo tebe ustrahuje in kdo ti sploh kaj hoce? Do 500 ljudi se lahko zbira? Torej jih hoces vec povabit na piknik?

• Waltter 09:34 12.junij 2020.

Ja seveda je vlada lagala to bo. Podatki o ventilatorjih se ne pomeni podatkov ki so bili da je samo 165 venitilatorjev bilo primernih za zdravljenje COVID 19. In stevilka 440 ventilatorjev je skupn s 108 dobavljenimi ventilatorji, torej ce ...prikaži več odstejes 108 ventilatorjev ki so bili dobavljeni in se tiste ki niso primerni dobis stevilo 165 primernih. Ce pa gledas danasnje stanje pa je 165+108 primernih. Torej ja vlada je povedala resnico zavajal je LMS in Marjan

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.