Šport /sport/nogomet
11 ogledov

V mreži Maribora odjeknila "petarda"

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • jurij 19:37 03.november 2011.

Bedak,raje naj odstopi.

• zic 08:04 04.november 2011.

točno tko je kot jaz že od vekomaj govorim...v sloveniji je nogomet na ravni lige Zg. Kašlja in naj nehajo težit z tem ne kvalitetnim športom...toliko je drugega športa, kjer so res rezultati pa ljudje komaj vemo zanje....lepo prosim Slovenija ...prikaži več nehajte že s tem fudbalom!!!

• Gigii 07:35 04.november 2011.

mi vsaj smo v Evropi ;)

• Gigii 22:58 03.november 2011.

ma bedak si ti...zdaj pa samo čakam koemntarje Žabarjev...Pomnite: MI SMO V LIGI EUROPA!Pozdrav ''slovenski Barceloni'' (moram se začet smejat op pravljicah) iz Lige Europa!

• Creeps 06:56 04.november 2011.

a sploh rabš kkšn komentar...sej ste se že sami dost obrukal...glede te vaše lige Evropa pa sam to-kaj ti bo žoga,če ne znaš igrat nogometa in isto je z vašo ligo Evropa...drugič pa,da bote pršparal,se kr v stožicah oglaste za ...prikaži več tak boleč poraz,pa ja ni treba na Portugalsko,da se vam odčita lekcijo k je pa Ljubljana tko blizu...hahahahaha

• 1111 08:17 04.november 2011.

...očitna razlika v kvaliteti igre...portugalci igrajo hiter nogomet, kondicije neomejeno...kar pri naših manjka...še bo treba delat, delat, delat...

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.