ja kje pa je tisto zdravilo , ki ga toliko ¸¸opevajo¸¸ ne duha ne sluha.. pa se nekaj me zanima,morda nisem zasledila, ali je v kaksni drzavi umrl kak pomemben politik od covida???umrl ne zbolel. ne vem zakaj imam obcutek… ...prikaži več ,da zdravilo oz.cepivo je ,seveda v malem stevilu prisparano za pomembneze,ali pa se motum,ne vem .....
Jaz čakam , da vso staro politično elito Amerike pomori tale virus ! Tam se gredo 80 letniki predvolilno tekmo !! Po tem vemo , da niso pr seb s Trumpom na čelu !
Ne motiš se...
politiki in vsi tisti ki so vpleteni v genocid koronavirus za katerega vrjamem da je namerno podtaknjen ne bodo pomrli. Oni so že dobili zaščito. Nas navadne ljudi pa je treba uničit.
Zanimivo, da nihče ne omenja Francije. Tam je včeraj umrlo preko 1300 ljudi.... Samo Italija, Španija in ZDA
Zanimivo je tudi to , kako USA novinarji molčijo o umrlih na svojem domu od korone , ker nimajo denarja , da bi šli v bolnico ! Teh je najmanj 15% !
Treba je znat brat vse, ne samo polovico... četrta vrstica članka govori ravno o Franciji...
ja kje pa je tisto zdravilo , ki ga toliko ¸¸opevajo¸¸ ne duha ne sluha.. pa se nekaj me zanima,morda nisem zasledila, ali je v kaksni drzavi umrl kak pomemben politik od covida???umrl ne zbolel. ne vem zakaj imam obcutek… ...prikaži več ,da zdravilo oz.cepivo je ,seveda v malem stevilu prisparano za pomembneze,ali pa se motum,ne vem .....
motim
Jaz čakam , da vso staro politično elito Amerike pomori tale virus ! Tam se gredo 80 letniki predvolilno tekmo !! Po tem vemo , da niso pr seb s Trumpom na čelu !
Jate, cepiva še ne bo leto ali dve. Ne gre to tako hitro kot odpiranje flaše piva...
Ne motiš se... politiki in vsi tisti ki so vpleteni v genocid koronavirus za katerega vrjamem da je namerno podtaknjen ne bodo pomrli. Oni so že dobili zaščito. Nas navadne ljudi pa je treba uničit.