Slovenija /slovenija/crna-kronika
12327 ogledov

V prodajalni pretep zaradi maske, eno osebo odpeljal rešilec

Komentarjev 19
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Decko 15:55 28.september 2020.

Šiška delux

• Gandolf 15:17 28.september 2020.

Za 600€neto da te pretepajo.Ne hvala! Mlademu borcu pa uspesen boj na sodišču.Bo kar drago na koncu!

• Skipi 15:25 28.september 2020.

Mislim da bo to njegov najdražji obisk Lidla v življenju :)

• gregor51 15:43 28.september 2020.

ahahaha če je vojna je vojna za vse..masko gor pa pika

• munja 16:25 28.september 2020.

Tole bo pa drag obisk trgovine.

• gregor51 16:28 28.september 2020.

za vucibatino gredo tisti ki nimajo kam drugam..žal..

• vzev 18:27 28.september 2020.

Ne vem zakaj se gre pretepat z varnostnikom. Če v trgovini komplicirajo z maskami greš pač tja kjer ti nihče nič ne reče. Ne se pa brez veze kregati z varnostniki, trgovci. Pač greš tja kjer si dobrodošel.

• duc1 16:50 28.september 2020.

Zdaj pa tega DEBILA udariti po žepu,da bo še dolgo čutil.

Leon 17:49 28.september 2020.

Ob vsakodnevnih novih odredbah ljudje ne vedo kaj je dovoljeno in kaj ne . Naj stoji Hojs pred Lidlom in razloži kupcem kako in zakaj ! Nabutali bi ga kot vola .

• mirror 18:12 28.september 2020.

Od vsega začetka so obvezne maske v trgovinah. To se ni nič spremenilo. Vendar so nekateri proti pravilom, se sprenevedajo in povečini so levičarji, ki se jim ne da nič dopovedati. Zato pa ne smejo več na oblast.

• vzev 18:25 28.september 2020.

to je laž. Maske niso bile obvezne v trgovinah. V odredbi je pisalo, da maske niso potrebne kjer se lahko zagotovi 2 m razdalje. Sedaj so pa to spremenili, da so obvezne v vseh zaprtih javnih prostorih.

ovca 19:12 28.september 2020.

Cedalje vec bo tega,zaradi nore psihoze,ki jo dela vlada,kateri vecina folka ne zaupa. Da so ze vecinoma nadr*kani se vidi v prometu,trgovinah,itd. Ce tega niste zaznali,ne vem,kam gledate...

• hudini 19:57 28.september 2020.

Vse več bo tega zaradi takih hujskačev k anarhiji kot si ti,zaenkrat mamo še legitimno vlado inlegitimne ukrepe ki jih je treba spoštovati,ali bi raje se tepli in pobijali vsak dan na ulici.To so želje anarhistov

• hudini 20:00 28.september 2020.

vmarsikateri tovarni je maska obvezna zaradi strupenih kemikalij,kako bi pa zgledalo če bi vsak svojga šefa pretepel ker mora masko nosit,pa če tudi ga varuje pred strupenimi snovmi

• Friderik1950 18:23 28.september 2020.

Zgodilo se mi je nekaj podobnega. Ob opozorilu, da je brez maske, me je na to pred trgovino verbalno napadel, da me bo zadel z nogo, tako, da bom obležal na tleh. Imel sem pri sebi orožje, vendar sem se ...prikaži več vzdržal. Zaradi neumnosti, bi lahko imela oba pokvarjeno soboto. Kot pišete, - čista anarhija.

praufo 15:44 28.september 2020.

sej taki primeri se bodo še dogajal, varnostniki imajo že tako oteženo delo, ker se morajo tolk s folkom ukvarjat, pa prepričevat, dobr mogoče so se mnogi oz. večina že navadl, ampak še vedno maš izjeme in težake

praufo 17:00 28.september 2020.

pejd sam to probat, pa boš videl kako je prijetno ... ukazujejo že, ampak to niso policaji, ki so pripravljeni na take težake, čeprav jih tud fašejo ... s folkom delat je hudič

• hudini 20:13 28.september 2020.

Ja seveda gospod se je raje stepel kot dal masko gor,a trgovke pa lahko nosijo maske.In če jih nebi bi pa spet lajali zakaj jih ne nosijo

omega_v6 18:08 28.september 2020.

Mislim,da so za to in ostale izgrede zaradi nenošenja mask krivi "korona aktivisti",ki hujskajo ljudi naj mask ne nosijo!! Take idiote je potrebno zapreti in jim nabiti kazen nekaj 1000 evrov pa bo red v državi!! Moja PAVICA je,da me ...prikaži večme nobeden ne ogroža in,če je zdravstvo odredilo nošenje mask ne more neko tele tipa Potrč biti proti maskam!!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.