bolj naj se grejo kolesarji ucit od tujih kolesarjev, pa bo dosti manj nesreč! Ne pa da prleti po stranski cesti v krizisce in hop priblizno cez prehod za pesce brez pogledat al kdo gre al karkoli sam gas cez… ...prikaži večz prednostno cesto in naprej nadaljevat po cesti!
bo bo delala....prvo bo prisel ukaz o pusti pri miru stalne pjancke za volanom! Ze med korono so pregledoval in ustavljal vse...razn izjeme ki jih na veliko podpirajo!
V lj ne rabite ciganov imate balkance,isti k......
Kolesarji in mobilnost v Sloveniji imata skupni imenovalec UKC ? Pojdite v dežele kjer kolesarijo in se učite !
bolj naj se grejo kolesarji ucit od tujih kolesarjev, pa bo dosti manj nesreč! Ne pa da prleti po stranski cesti v krizisce in hop priblizno cez prehod za pesce brez pogledat al kdo gre al karkoli sam gas cez… ...prikaži večz prednostno cesto in naprej nadaljevat po cesti!
Zanimivo.Sedaj ko pride Janša,bo pa policija čudežno začela delat.Neverjetno,kakšen domino efekt.
bo bo delala....prvo bo prisel ukaz o pusti pri miru stalne pjancke za volanom! Ze med korono so pregledoval in ustavljal vse...razn izjeme ki jih na veliko podpirajo!
Me prav zanima , kako je tole novinarsko piskaralo naredilo maturo , ko pa dani naslov NIMA NOBENE ZVEZE z naslovom !
TEKSTOM !!!!!
pač klasicen vikend...vi pa delate senzacijo!
Toliko o tem, kako nevarni so kolesarji. Tudi sam sem ze imel bliznje srecanje z avtomobilom, ki mi je odvzel prednost. Ba srečo brez posledic