Fris kot, da je iz Čačka. Srbski kirurg? 😂 Sicer pa tisti, ki so se ji izognili, že vedo zakaj. Običajno je prvi priročni izgovor oz. lažna tolažba "močna ženska", ki pa v resnici pomeni, da jo moški zaradi določenih… ...prikaži več razlogov ne vidijo kot mater svojih potomcev. Ker silikon in botoks ne odpravita mentalnih anomalij, čeprav takšne zmotno mislijo, da se bodo s popravljenimi žnabli, joški in zadnjico komaj otepale moških. Mogoče 20-letnikov, starejšim s pametjo je pomembno veliko povsem drugega.
Če se ne more odločit bi ji predlagal J. Plestenjaka! On deluje na poskusih osamljenih žensk. Morebitna verjetnost za daljšo zvezo je sicer minimanlna, a je vredno preizkusit. Fročoti so sicer prijetni in topli v ženskih očeh za kaj več pa, ni upanja..
Včasih je težko copatarja dobit
Kakšne informacije. Uboga Slovenija . . .
Zgleda, da je na žurnalku že spet pomanjkanje novic, ... pa to ....
Nerodno je to da se je odločila iskati princa svojih sanj v Sloveniji prav 1. Aprila!😜
unanaj se ukvarja z biznisem, jest se bom pa .. z viso, diners in mastercardom. a je še kaj drugega treba ?
Tako delitev dela mamo pri nas doma, samo da je kontra 😒
heh ;-)
Fris kot, da je iz Čačka. Srbski kirurg? 😂 Sicer pa tisti, ki so se ji izognili, že vedo zakaj. Običajno je prvi priročni izgovor oz. lažna tolažba "močna ženska", ki pa v resnici pomeni, da jo moški zaradi določenih… ...prikaži več razlogov ne vidijo kot mater svojih potomcev. Ker silikon in botoks ne odpravita mentalnih anomalij, čeprav takšne zmotno mislijo, da se bodo s popravljenimi žnabli, joški in zadnjico komaj otepale moških. Mogoče 20-letnikov, starejšim s pametjo je pomembno veliko povsem drugega.
Da skuha dober ričet, recimo 😋 (ljubezen gre skoz želodec & prazna vreča ne stoji pokonc)
Če se ne more odločit bi ji predlagal J. Plestenjaka! On deluje na poskusih osamljenih žensk. Morebitna verjetnost za daljšo zvezo je sicer minimanlna, a je vredno preizkusit. Fročoti so sicer prijetni in topli v ženskih očeh za kaj več pa, ni upanja..
Jbg, za ene 15 let je prepozna. Drugače bi ji lahko jaz pomagal.
Sicer pa ni moj tip. Fužinski imidž mi ne sede.
Veste kako pravi pregovor? Kdor izbira izbire dobi. Najlepše rože rastejo doma.
Najlepše domače rože so postale pokvarjeno meso, ... žalostno.
A veste kako pravi slovenski pregovor? Kdor izbira izbirek dobi. Zato doma rastejo najboljše in najlepše rože.
nada4 ne pozabit sosedova češnja je bolj sladka od domače..
Ali "sosedova trava zmeri bolj zadane" 🤪
Ja, samo skoraj Vse domače rože so že Prepokvarjene , .... žal so celo že nekatere migrantke boljše.
sej ga ne rabi...
prvoaprilska
AVTOR A. H. F. ... 01. APRIL 2023!!!
PLASTIKA.
Jaz garam za minimalca in tut nobene nimam, z veseljem ji pustim da mi plača večerjo.
Aaahhh, sigurno je cepljena, ... zato pa je že fuč. Žal.
Golob se je že zaljubil... hormoni
evo mene..jaz bi jo malo honorarno zadovoljil...naj me najde...pa jo poknem tocno tako...po njenih zeljah
a babe tud ne more dobit?
Kaj pa bo z njo, če ni lezbijka?
Kaj ji pa bo ??