Slovenija
34484 ogledov

V Sloveniji 83-odstotni padec prodaje, na Hrvaškem pa rast

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    pantani 12:59 06.januar 2022.

Prav vam je,ker ste brez hrbtenice.

• jakec1575 21:43 06.januar 2022.

Kultura odpira glave. Janša pa ne mara odprtih glav. vec ko jih ima vkleti, bolje se vlada.

• eminenca 13:40 06.januar 2022.

a zdej see bo pa najdu eden , ki bo kritiziral ... mi smo ja najbolj uspešni takoj za dansko, pa še to ne gre enim v glavo, da smo samo drugi ... jao, jao ... takim zadetkom, kot je ...prikaži več jajo, ki je zadet od oblasti ne boš nič dopovedal ... mi smo mi, HURA!!! ... še dobro da obstaja čas po streznitvi, delirij, maček , karkoli že ... no to pa je sranje, ampak psihiatrija dela, tablete še prodajajo , vse obstaja, ... če si premalo zadet pa vzameš tablete, pa deluje

• MK 21:25 06.januar 2022.

ja fino. hrčkov ni škoda. naj se veselijo, naj se prekužujejo in naj umirajo. bomo Slovenci kupovali njihove nepremičnine. velja enako za genije dr. potrčkota, dr. terška in sodelavcev. komaj čakam, da DARWIN opravi svoje. butli bodo pač šli. +

pantani 07:44 07.januar 2022.

In ti z njimi na čelu!!!

• MK 09:56 07.januar 2022.

nimam težav 3x cepljen. ti pa v branje pošiljam današnji zapis mojega znanca zdravnika na intezivi iz Srbije: https://twitter.com/srdjl/status/1479215107163009028?s=20 pa dobro žretje konjske paste ti želim. in pokoj tvoji pokojni duši.

Malliosena 00:19 07.januar 2022.

Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.