Ma ne črne maše ... Tam je v določenih oblikah preživelo staroverstvo oz. naravoverstvo. Tudi v moji družini so sorodniki s Krasa in dol okrog Trsta na nas prenesli določene običaje, ki jih še vedno gojimo. Nobene zveze s črnimi mašami ...
vatikan je odlično leglo za satana, po cerkvat pa itak nabira "nedolžne" ali pa zavestne grešnike ... ne bi o tem, kakšno lekcijo smo dobili 14 dni nazaj , ampak malo se je treba zamisliti nad grehi ... odpustke pa… ...prikaži več ni moč plačat z denarjem ... ne vem zakaj bi se vatikan in katoliška cerkev sploh ukvarjala z eksorcizmom ... vrata pekla so odprta, vsak naj se sam odloči
Slovenska Cerkev, tule imate zgled, kakšen naj bi bil duhovnik ! Ali pa ste predaleč od Boga, tistega enega in edinega, ki ga pod različnimi imeni častijo vse Cerkve tega sveta? Ali pa, komur beseda 'Bog' pač ne ustreza, predaleč… ...prikaži večč od osnovnih zakonov Narave, etike, morale...
https://www.youtube.com/watch?v=laKBIIwXddA
Člani škofovske konference se bojijo konkurence ....
Ma ne črne maše ... Tam je v določenih oblikah preživelo staroverstvo oz. naravoverstvo. Tudi v moji družini so sorodniki s Krasa in dol okrog Trsta na nas prenesli določene običaje, ki jih še vedno gojimo. Nobene zveze s črnimi mašami ...
Eni vedno rabijo sovražnike.
vatikan je odlično leglo za satana, po cerkvat pa itak nabira "nedolžne" ali pa zavestne grešnike ... ne bi o tem, kakšno lekcijo smo dobili 14 dni nazaj , ampak malo se je treba zamisliti nad grehi ... odpustke pa… ...prikaži več ni moč plačat z denarjem ... ne vem zakaj bi se vatikan in katoliška cerkev sploh ukvarjala z eksorcizmom ... vrata pekla so odprta, vsak naj se sam odloči
Slovenska Cerkev, tule imate zgled, kakšen naj bi bil duhovnik ! Ali pa ste predaleč od Boga, tistega enega in edinega, ki ga pod različnimi imeni častijo vse Cerkve tega sveta? Ali pa, komur beseda 'Bog' pač ne ustreza, predaleč… ...prikaži večč od osnovnih zakonov Narave, etike, morale... https://www.youtube.com/watch?v=laKBIIwXddA
Galaxy ne bo izganjal ta belih!
Rodeta so vprašali. Ta se razume na hudiča.
Spet se je pokazalo, kdo podpira temne sile, demone in antikrista.
Kdo ?
Odgovor je v prvem stavku članka, pa tudi sam si napisal v svojem komentarju to, kar sprašuješ mene.
Imeti vero, ni nič slabega, a za "grehe" odgovarja vsak sam. Ne bi bilo napak, ako bi cerkev oz. njeni zastopniki postali bolj sodobni....