Zdravje
1556 ogledov

V Sloveniji potrjeni trije primeri ošpic

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Iuckyss 17:22 08.marec 2024.

Kdor je ošpice prebolel, je varen, kdor pa je cepljen pa lahko v odrasli dobi zboli, ker cepivo z leti popusti...Tako preprosto je to..

• Ender3 14:08 08.marec 2024.

Pa ravno sedaj, ko nekaj zdravnikov stavka..Naj NIJZ raje objavi statistiko preseženih smrti prvih dveh mesecev 2024..

• slavauk22 13:28 08.marec 2024.

zdaj naj fb strokonjakinje mamice svoje ljubljenčke zdravijo doma ker ne verjamejo farmaciji predvsem znanosti...... na fb imajo vse napotke o poteku zdravljenja

• Ender3 14:04 08.marec 2024.

Kje pa ti prejemaš napotke.?.Neposredno ali posreeeedno..Tvoja mama je FB zdravljenje raje prepustila strokovnjakom na Trstenjakovi. Tam uspešno zdravijo tudi atipične pljučnice svojim zvestim posrancem in ostalim 🐑🐏🐑.

• slavauk22 14:12 08.marec 2024.

jst verjamem v znanost še vedno sem živ čeprav cepljen 3 krat proti covidu:)zanimiv pa so mi govorli da bom v roku 1 leta umrl ane rusofili.......ti kar poslušaj fb strokovnjake tam je vsa resnica

• Ender3 14:31 08.marec 2024.

Od kdaj pa v sloveniji tudi mladoletne cepijo in to večkrat?. Sigurno pa si ideološko cepljen glede na izvor in lokacijo komentiranja..Pobič nimam FB in podobna socialna sranja in tudi ošpice sem nekoč prebolel..

• slavauk22 13:11 08.marec 2024.

Ne se sekirat, naj se nalezejo in fajn zbolijo in seveda naj ne letajo v bolnišnico. Starši naj jih pozdravijo.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.