Čim prej se moramo rešiti zagovornikov sončnih panelov in vetrnic - zamenjati vlado in zamenjati oblast v EU, sicer nas bo doletel gospodarski zlom, revščina in razpad in propad Evrope - najbrž ne brez vojne.
Če bi omogočili tudi ljudem ki nimaj hiš s parkirišči poceni polnjenje, bi jih več rade volje prešlo na elektriko. Večina pač takrat ko bodo e-avti cenejši od ICE. Ampak so namesto tega že zafrknili z omrežnino, ne vem al… ...prikaži več bodo še davek na elektriki prej nabili kot v VB?
Bomo pa stara jajca popravljali in vozili, kot Kuba za ameriški odpad, bomo mi odpad za nemce in francoze... Ko pogledam kakšne bedarije natrpajo v nova vozila me kar mine da bi kupil nov avto. Moja Octavija je 2 leti… ...prikaži večleti stara in imam prevoženih 24k km. Zaenkrat sem miren če le ne bo kaj nepredvidenega. Do 2035, bom imel cca 150k km. Nima jii kaj bit, če pogledam na avtonet koliko se 12 let starih prodaja.
Naj kar flancajo in trobezljajo do onemoglosti, ti eurokrati.
Čim prej se moramo rešiti zagovornikov sončnih panelov in vetrnic - zamenjati vlado in zamenjati oblast v EU, sicer nas bo doletel gospodarski zlom, revščina in razpad in propad Evrope - najbrž ne brez vojne.
Saj sončni paneli niso slaba stvar. Seveda pa ne za primarni vir. Jih bi pa vsekakor morali prepovedati postavljati v naravo. To spada na strehe.
Ne vem no a hočeš nazaj parne stroje ;)
Če bi omogočili tudi ljudem ki nimaj hiš s parkirišči poceni polnjenje, bi jih več rade volje prešlo na elektriko. Večina pač takrat ko bodo e-avti cenejši od ICE. Ampak so namesto tega že zafrknili z omrežnino, ne vem al… ...prikaži več bodo še davek na elektriki prej nabili kot v VB?
Bomo pa stara jajca popravljali in vozili, kot Kuba za ameriški odpad, bomo mi odpad za nemce in francoze... Ko pogledam kakšne bedarije natrpajo v nova vozila me kar mine da bi kupil nov avto. Moja Octavija je 2 leti… ...prikaži večleti stara in imam prevoženih 24k km. Zaenkrat sem miren če le ne bo kaj nepredvidenega. Do 2035, bom imel cca 150k km. Nima jii kaj bit, če pogledam na avtonet koliko se 12 let starih prodaja. Naj kar flancajo in trobezljajo do onemoglosti, ti eurokrati.