Slovenija
11554 ogledov

V Sloveniji vse več brezdomcev

Komentarjev 69
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • miki1234 08:54 25.november 2018.

    Lažnjivci preverite malo kakšni so "programi namenjeni brezposelnim osebam". Ko sem bil sam brezposeln pred 15 leti je bil edini program, da so me po pol leta brisali iz evidence brezposelnih... nič pomoči od države, izobraževanj ali podobnega ni bilo, ...prikaži več ostaneš prepuščen svoji iznajdljivosti.

    • Žurnalček 08:11 27.november 2018.

      Ne seri ! Men so plačali dva izpita oz. prekvalifikacije in na koncu iz EU fondov še celoletno zaposlitev za starejše -težko zaposljive !

    • miki1234 10:31 27.november 2018.

      potem si eden izmed redkih

  • mirror 10:02 25.november 2018.

    Namesto tega, da bi poskrbeli za lastne brezdomce, ki jim delimo drobtinice, bomo raje namestili v lepa stanovanja mlade dela zmožne ekonomske begunce z drugega konca sveta.

    • mph 12:10 25.november 2018.

      Tukaj pa sem ti lahko dal plus, ker je to žalostna resnica. Z begunci nimam nobenih ovir, tudi z nobeno raso, .... dokler pa je en slovenski otrok lačen ali nima šolskih potrebščin, sem proti temu, da en sam ILEGALNI ...prikaži več ekonomski migrant stopi v našo državo in troši sredstva, ki so jih ustvarili domačini. Svoje probleme naj rešujejo DOMA in kdor ne vidi v temu problema naj nakazuje svoj denar lepo v njihove matične države, da se jim TAM izboljša stanje.

    • loco 16:15 25.november 2018.

      mph, se strinjam vendar to zagovarjajo tvoji politični izbranci. Ljudstvo sploh pojma nima kaj za Slovenijo pa tudi vso Evropo pomeni podpis pakta o migracijah. Če bi to vedeli bi bili vsi jutri na demonstracijah. Zato tudi ni ta pakt ...prikaži več preveden v slovenščino ker bo migrant bolj zaščiten kot domačin.

    • maresem 20:04 25.november 2018.

      mph, bolje se vzdrži takih komentarjev ker ti smrdi iz lažnjivih ust.

  • Avatar omega_v6
    omega_v6 10:06 25.november 2018.

    Slovenija je prava sramota demokratične države!! Vedno je dovolj denarja za tujce in rome za ljudi,ki so iz različnih razlogov ostali brez vsega pa ni ne denarja in ne stanovanja!! Nemalo teh ljudi je ostalo brez vsega zato ker so ...prikaži več tisti blizu oblasti okradli podjetja in delavce pahnili v revščino!! Seveda se je to zgodilo nekaznovano!! Samo poglejte si forum 21 prav ti "poštenjaki" so krivi za ogromno revežev!!

  • loco 11:37 25.november 2018.

    Le kdo je kriv da je brezdomcev vedno več pa tudi tistih ki se komaj prebijajo iz meseca v mesec? Kdo je pokradel družbeno premoženje ki ga je ljudstvo ustvarjalo 45 let z odrekanjem pri plačah? To so pokradli tisti ...prikaži več ki so bili od leta 1991 na položajih v vladah, bankah in gospodarstvu. Torej nekako takole: komunajzarji so Slovenijo kradli 22 let, desnica dobih 5 let. Velika večina tega premoženja je v rokah levakarjev ter njihovih potomcev ter ritoliznikov.

    • mph 12:06 25.november 2018.

      Zadnjih 25 let ni bilo komunistov ne levih na sploh na oblasti, so bile neoliberalne (od Drnovška naprej) vlade, ki so izdale vse ideale socializma, se pa prodajale še naprej kot socialistične oz. leve.

    • Avatar Leon
      Leon 12:55 25.november 2018.

      @loco.........preberi si trilogijo V imenu države .

    • loco 14:05 25.november 2018.

      Leon a imaš v tvoji prazni buči Janševo švercanje z orožjem. Pa ti bom povedal bolj po domače in počasi da boš razumel. Če bi Janša prodajal orožje Hrvatom za svoj varžet ne bi mogel biti predsednik vlade ker bi ...prikaži več mu iz Banskih dvorov/to je Zagreb da bo vedel/ diktirali kaj mora storiti v korist Hrvaške. Lep dokaz je Janševo nasprotvanje referendumu o Piranskem zalivu katerega so izsilili po nepotrebnem tvojo rdeči puhloglavci in kradljivci državne imovine. Bo šlo. Če ne boš kapiral pa sporoči.

    • Avatar Leon
      Leon 17:38 25.november 2018.

      @loco.............glede na tvojo naivnost ti predlagam naivno slikarstvo .Ha,ha,ha,ha

    • mirror 18:06 25.november 2018.

      V tujini liberalec ne pomeni isto kot pri nas. Pri nas so razen SDS in NSi vsi ostali, ki so v koaliciji samo nasledniki komunistov z istim programom dela. Sami so se oklicali za liberalce, čeprav to sploh niso. Stranki ...prikaži večnki SLS in SNS so pa "liberalci" takrat, ko se jim splača. V tujini to dobro vedo.

    • loco 19:55 25.november 2018.

      Leon, zate velja tisto: blagor ubogim na duhu.....

  • borut08 11:35 25.november 2018.

    Ja lopovov imamo veliko in posledicno narasca stevilo brezdomcev in nikomur nic mar.Nasa drzava je pac raj za lopovske elite in po drugi strani se izvaja doktatura za male in drugace mislece ljudi,da se jih v kali zatre,da se mebi ...prikaži več uprli,zato pa poskrbi policija.To govorim iz lasnih izkusenj in obcutim na lastni kozi oz.cela druzina.

  • loco 13:35 25.november 2018.

    Mnogo je opcij kako postaneš brezdomec. Odpreš firmo vzameš 100.000.-€ hipotekarnega kredita, medtem zboliš ali doživiš hudo prometno nesrečo. Ko ne moreš odplačevati kredita ti banka pobere tudi vse premoženje ki ga imaš ker gre ta na dražbo in ga ...prikaži več banka proda za kakršenkoli denar samo da poplača kredit. Da ne omenjam napačno investiranje.

    • mirror 18:13 25.november 2018.

      Je pa tudi druga možnost. Imaš zelo velik ego, zato vzameš kredit, drag avto na lizing, ker pa si nesposoben voditi podjetje ali obrt, ti vse propade. Če si desni, te oskubijo do kože, če si pa levi, ti odpišejo kredit.

  • Jožef Koprivnikar 16:06 25.november 2018.

    Prepirajo se o minimalni plači, predvsem delodajalci bi menda obubožali res jim je težko.Naj dajo človeku dostojno plačo, da mu nebo potrebno brskati v kantah za smeti.Toliko kot jih je sedaj na robu preživetja jih ni bili niti za časa juge

  • Laznivi 13:47 25.november 2018.

    Poznam 3 brezdomce...od vedno lenuhi ki niso hoteli sprejeti nobenih standardov ki jih imamo drugi ki delamo 10 ur na dan ... Tako da me resnicno nic ne briga ce zmrznejo pod mostom...imeli so toploto doma ampak niso hoteli ziveti ...prikaži več in delati po civilizacijskih standardih...tako da imajo kar si zasluzijo....skoda le da pokasirajo 400€ davkoplacevalskega denarja mesecno ki ga prispevajo tudi ljudje na minimalcu in 3 otroci doma...

  • maresem 20:02 25.november 2018.

    Žal res... pa ne sam njih, še več je zajedalskih levih parazitov in islamistov, ki so večji strup za Slovence, kot pa brezdomci.

  • kapibara 09:41 26.november 2018.

    Gleda kvalitete klatežev in vseh in slabostih, povprašajte prjatla na Prešercu, na vogalu lekarn prodaja Kralje ulice..

  • TistoPravo 14:09 26.november 2018.

    Ni dobro bit ne brezdomec, ne kdo z skrbjo za dom...najboljše je bit zapornik. Hrana, pijača, pojstelja, družba, klimatizirano in ogrevano...non-stop! Torej, ne sodite tistih...ki se trudimo tko ali drugače...eni na ulicah, drugi z "gradovi" skrbi

  • mph 08:37 25.november 2018.

    Eh, nikoli več čudoviti socializem, ki smo ga imeli v Yu pod Titom, nobenih brezdomcev, vsi siti in oblečeni, zelo dobro zdravstvo zastonj, šolstvo, .... :-( Da malo prehitim desnosučne, vse se je začelo rušit kmalu po smrti Tita, ko ...prikaži več je umrl in z njim njegova karizma, so imeli tuji zločinci s CIA na čelu in podobnimi (potrjeno z raziskavami ameriških zavednih novinarjev) in domači izdajalci proste roke. Vse ostalo je zgodovina. Je bilo perfektno? Ne, to ne obstaja, je pa bil najboljši približek.

    • Snežinko 09:59 25.november 2018.

      Keha zato, ker si mislil drugače? 200% carina na vse avte razen domače? Podpiranje firm, ki delajo minus? Jemanje denarja dobrim firmam in dajanje slabim? V trgovini si imel eno sorto praška dvakrat mesečno po pol ure? Kruha po deseti ...prikaži več dopoldne ni bilo več? Kavo si moral kupovati v Avstriji ker je pri nas ni bilo? To je zate "najboljši približek"? To to resno? Priporočam zdravnika. MOČNO priporočam zdravnika. Pa dvomim, da lahko še kaj naredi...

    • Avatar vec
      vec 10:32 25.november 2018.

      in ja tudi zdravstvo ni bilo FREE je bilo če si delal treba plačat participacijo na vsakem pregledu tam nekje 150-200 dinarjev

    • mph 10:35 25.november 2018.

      @vec bilo je FREE. nikoli, ne otrok ne odrasel, doplačeval nič, malenkost doplačila je znalo biti v lekarnah. Če to primerjamo z danes, je totalna norija koliko je šlo gor.

    • mph 10:36 25.november 2018.

      @snežinko, poglej si koliko je znašal takrat zunanji dolg, koliko pa danes. Tisti prašek je pral približno enako dobro kot 10 drugih iz tujine. Kruha ni bilo ob 10h ... ste kdaj stradali morda zaradi tega?

    • Avatar Leon
      Leon 10:38 25.november 2018.

      @snežinko .....spominjaš me podmladek NSI in SDS ,ki so za "zločin" socializma navajali ,da ni bilo banan v trgovini . Danes imamo banan na pretek in žal tudi takšnih opic kot ti in tvoji pajdaši .

    • mph 10:42 25.november 2018.

      Ljubljana, leta 1985: Moj oče je delal v Gradisu, denar je imel v NLB, kruh je kupoval v Mercatorju, vozil avto Yugo, obleka je bila Mura, pralni stroj je bil Gorenje, na morje pa smo hodili v sindikalni dom. Ljubljana, ...prikaži večbljana, leta 2013: Delam v Sloveniji pri tujem gradbenem podjetju, denar imam v Sloveniji v avstrijski banki in kruh i mleko bom kupil v Agrokorju. Vozim francoski avto in obleka je iz Nemčije. Uporabljamo pralni stroj Beko. Na morje ne gremo, ker je predrago.

    • mph 10:42 25.november 2018.

      Ljubljana, leta 2033: Pisal mi je sin. Vzel sem pismo in se napotil v bližnji gozd, da ga bom prebral. Sedem na travnik in prebiram, Sin je v Ameriki zadovoljen. Moje branje prekine glas, ki mi reče v nemščini: Herr ...prikaži večHerr Josef, diese Wald ist eine privat lastnina, bitte spizdite! Laibach, leta 2055: Moj korak je počasen in negotov. Pogled se mi ustavi na prelepih nemških in italijanskih gozdovih. Upam, da bom še imel moči, da bom jutri šel na Schmarna Berg (Šmarna gora). Bacherngebirge (

    • mph 10:42 25.november 2018.

      Tako kot zgoraj je včasih bilo in napoved kot je delno že danes.

    • f5b0a37161572a16434c3a9b735044179b6963f0 11:10 25.november 2018.

      snežinko,takoj zamenjam za titove čase,ker danes je to sam stres

    • loco 11:17 25.november 2018.

      mph, jaz sem vzel kredit 10.000.-€ in dokler ga nisem porabil sem živel bogovsko, vsak dan v dobro restavracijo, nova oblačila, za nekaj dni v hotel v Portorož. Ni da ni. Ampak ko je zmanjkalo denarja je pa hudo. No ...prikaži več da ti razložim da boš lažje dojel ker si bolj kratke lajtenge; komunizem oziroma tvoj YU socializem je bankrotiral podobnmo kot jaz ko sem zapravil 10.000.-€. Bo šlo?

    • Avatar Leon
      Leon 11:26 25.november 2018.

      @loco.......sedaj vzemi kredita 10.000€ ,če ga dobiš ? Tudi če ga dobiš in ne plačaš ti bodo zarubili vse .......še gate in te poslali na ulico otroke pa v rejo .

    • Avatar vec
      vec 11:50 25.november 2018.

      Ja ljubitelji socijalizma, zakaj vztrajate tukaj, lahko pičite za venezuelo ali severno korejo tam imajo tuje simpatizerje radi le vse je treba plačat u evrih :) placa majo pa kok češ, standard bodo pa kmalu imeli večji kot pri nas ...prikaži več če gledaš malo reportaže. karta ni draga, vzameš pač enosmerno in si koj pršparu

    • mph 12:05 25.november 2018.

      @loco, ja pa si vzel kredit za hišo, mesečno plačeval 100 mark, potem pa si čez 10 let imel še samo cca. 1 marko obrok preračunano ... če pa imaš v mislih, da se je zato sesulo, se ni, ker ...prikaži več je bil zunanji dolg kljub vsemu 25x (danes že več) manjši, država je redno plačevala. Mimogrede, poglej pa si zunanji dolg kapitalističnega raja ala Amerika. Venezuelo in S.korejo pa ustvarjate desnosučni tukaj že dolgo, cca. 25 let. Yu je funkcionirala fantastično, Kubi bi šlo super brez polen imperialistov.

    • Avatar praufo
      praufo 12:07 25.november 2018.

      yugo nostalgija ne pojenja ... res me čudi, zakaj je državo v 60-70 letih toliko ljudi zapustilo in šlo iskat delo v tujino, če so bili siti om oblečeni ...to je država gastrbajterjev, ki so jo rešili pred bankrotom, pa ...prikaži več kakšen tito?, on je bil hohštapler, samodržec, ki je živel na veliki nogi, sistem je bil zaprt, zato je blo več ali manj vse made in yu, kvaliteta pa tako-tako ... po razpadu sistema se je izkazala kvaliteta in produktivnost, žal za razviti svet neustrezna

    • loco 12:10 25.november 2018.

      Leon, težko je karkoli napisati da boš ti razumel. Si pač po inteligenci podoben mph. Povedati sem hotel da je komunizem BANKROTIRAL!!!!! A bo šlo. Pa še nekaj, v komunizmu si težko dobil kredit v znesku 10.000.-€ oziroma tedanjih cca ...prikaži več 30.000.-DEM. Si moral imeti dobro plačo ali biti vsaj zvesti član ZKJ.

    • loco 12:16 25.november 2018.

      mph, spet dokazuješ kaj si. ZDA ima notranji dolg in ne zunanjega, boš razumel? Glede YU dolga ki je bil izredno visok pa takole. YU bi se zapufovala še mnogo bolj kot se je vendar finančni zahodni trgi kreditov niso ...prikaži več hoteli dajati ker je bil BDP države prenizek. Da boš razumel; če imaš plačo 500.-€ si lahko namalaš da boš dobil kredit za 50.000.-€, razen če daš hipoteko. Če ne boš razumel ti bom bolj počasi napisal.

    • Avatar praufo
      praufo 12:16 25.november 2018.

      ja bravo mph, ti si izumil, kako zmanjšat kredit, tvoj izum je tisočletni, naj te spomnim, da kot prvo marke zamenjaš z dinarji, ker marke so ostale marke, dinar je bil pa vsak dan manj vreden in kredit je požrla ...prikaži več INFLACIJA, državo niso požrli krediti, pač pa gospodarski zlom in politična slepa ulica po titovi smrti, država je bila tako ali tako za njega ustvarjena, pod prisilo levičarske ideologije so bile zatrte nacionalne razprtije in zamere, potem je pa počilo

    • Avatar Leon
      Leon 12:51 25.november 2018.

      @loco..........komunizem ni kriv ,krivi so bili tisti, ki so ga uničili - domači izdajalci ,RKC diaspora , enako kot se sedaj dogaja . Kaj meniš o Kitajski ? Tam imajo komunizem .

    • loco 13:21 25.november 2018.

      Leon, ti si pa res budala. RKC je kriv za razpad komunizma? Hahaha. V Rusiji pa pravoslavna cerkev. S takimi idioti kot si ti in mpc se ne bom več ukvarjal.

    • mph 13:29 25.november 2018.

      Ouč. :-) Nič pa komentarja na Kitajsko in komunizem. Šment. :-) Drugače pa o notranjih in zunanjih dolgovih, ki dušijo ZDA ve dovolj povedat stric Google. In imajo daleč največ revežev med naprednmi državami, absolutni rekord med temi glede ljudi ...prikaži več brez zdravstvenega zavarovanja, .. itn itn . Ja, ja ... super je živet v Ameriki, če si kapitalist. Znosno za večino, bedno za dosti preveč prebivalcev in otrok.

    • loco 14:11 25.november 2018.

      mph, seveda ne veš tega da je šel tvoj kredit za hišo na slabo banko oziroma da se je socializiral in ga plačujemo vsi, sploh tisti ki niso dobili nič. V ekonomiji ni nič zastonj. Je pa to zate višja ...prikaži več matematika, ki je ne zmoreš razumeti. Res si bogi.

    • mph 15:04 25.november 2018.

      Čisto nič ni šel noben kredit na slabo banko in niti centa ti ne plačuješ zame ... 25 let nazaj se je začela kraja raja in še vedno kradejo, toliko je bilo prej ustvarjeno. ampak prepričane ni možno prepričat, sem ...prikaži več pa dovolj dolgo živel v Jugi, da vem kaj je bilo. Pa še ta, nikoli bil v partiji, niti sorodniki, smo pa podpirali kar smo imeli.

    • Snežinko 15:20 25.november 2018.

      Napisal bom samo še to: v tejle razpravi se natanko vidi, kdo je (bivši) komunist in kdo takraten navadni državljan. (bivši)komunisti še vedno zagovarjajo, kako lepo in oh in sploh so se imeli. Je bilo nekaj takih "veljakov" tudi v ...prikaži več našem kraju: lepe bajte, uvožen avto, vikend na morju... Če si jim kaj preveč rekel je bil pa takoj raport, svojci so se pa tresli, če te bodo še kdaj videli... Raj na zemlji? Itak. In, ne, mph, nisem v NOBENI stranki niti ne podpiram NOBENE v Sloveniji.

    • dragec 15:27 25.november 2018.

      danes imamo prince teme

    • Avatar Leon
      Leon 17:36 25.november 2018.

      @snežinko .....nikoli nisem bil komunist ,tako kot Janša ,Bavčar in ostali osamosvoboditelji kapitala Slovenije . Edino zagovarjam ljudi s pokončno držo ,pa naj so to levi ali beli oziroma črni .Prav tako sovražim IZDAJALCE slovenskega naroda . Enkrat izdajalec ,vedno izdajalec. .

    • maresem 20:07 25.november 2018.

      da preprosto zaključim... tupi-glupi komunajzar.

    • Avatar vec
      vec 23:38 25.november 2018.

      @leon da nehamo, ločevati med komiji in janšisti, oboji so Slovenci, le da Janšisti so imeli Ponavadi premoženje ki jim ga je Komunistična oblast OVZELA nekaterim NASILNO pač so jih pobili, drugi so prej potegnili črto iz greznice tako imenovane ...prikaži več Jugoslavije, ampak so VSI VEČINOMA MORALI DOBITI POKRADENO NAZAJ, razlika je le da so eni bili POMORJENI drugi pa v varnem zavetju tujina čakali da se jim vrne pokradeno, staršev jim pa tako ali tako noben ne more vrnit.

    • Avatar vec
      vec 23:42 25.november 2018.

      aja njihove grehe pa plačujemo MI, ki ismo nebenega UBILI ali okradli, ampak te grehe bo plačevaleo še vsaj 5-8 rodov slovencev, ker pa imamo Slovenci premalo natalitete bodo te dolgove prevzeli naši priseljenci hote ali ne hote.

    • Avatar praufo
      praufo 10:07 26.november 2018.

      prokleti komunizem, koliko gorja in škode je naredil v imenu rdeče zvezde in njihove ideologije ... komunizem je sistem, ki uniči civilizacijo ... kako smešno in paradoksalno ko naj bi se v temelju zavzemal za enakopravnost, poštenost in socialo ... ...prikaži več. če še vedno trdite, da je bil jezus prvi komunist, potem po 2000 letih nismo dorasli duhovnemu razvoju, barbari ostanejo barbari in v komunizmo je to samo še slabše, izkoriščanje manjšine nad večino preraste že v razvrat, ker ni nobene kontrole

    • 1slovenka 10:47 26.november 2018.

      brezdomstvo je globalni politični problem

    • Žurnalček 07:56 27.november 2018.

      Samo zdravstveni sistem v USA je takšen , da si nobeden normalen ne želi njihove ureditve z našimi plačami !

    • Avatar vec
      vec 08:00 27.november 2018.

      SI oni ki LUPI narod, to je država, zavarovalnice, dobavitelji

    • dragec 17:06 28.november 2018.

      Tupi glupi in naivni so grdi desničarji

  • loco 14:19 25.november 2018.

    mph, glede Kitajske; večkrat sem bil tam kot ti s prstom po zemljevidu. Kitajska ima takoimenovani komunizem kjer brezdomci umirajo na ulicah. Razvija se sredni sloj, sploh tisti ki obvladajo angleški jezik in računalništvo, milijonarjev in milijardejev pa nima niti ...prikaži več Evropa in ZDA skupaj. Glede revežev v ZDA, poglej zadnje statistike, plače rastejo brezposelnost samo 4%. Je pa veliko brezdomcev ker je to stil življenja. Pa ne pametuj. Vzemi letalsko karto in pojdi tja. Na vhodu vsakega lokala ali

    • loco 14:20 25.november 2018.

      trgovine visi napis: zaposlimo....

  • Žurnalček 07:09 27.november 2018.

    Brezdomci in kronični alkoholiki ter drogeraši ni ista zadeva . Pri nas vsakega kroničnega pijanca , ki se potika po mestu, spi kjer pade dol in vehta preimenujejo v brezdomca oz. klošarja ! Brezdomec nima stanovanja , spi v skupnih ...prikaži večih prostorih zavetišča , ki so namenjeni njim , hrani se redno v zavetišču in nima nobenega razloga , da hodi razcapan po svetu! v LJ je malo brezdomcev , so kroniki in drogeraši , ki so se prilepili pravim brezdomcem. Hec je pa ta , da se tisti z očali , ki ... nad

    • Žurnalček 07:12 27.november 2018.

      .... stoji in fehta pred parkirnim avtomatom garažne hiše na Kongresnem , lahko pohvali , da ima 2 hiše in ni brezdomec , čeprav mu karta visi okoli vratu in se za njega tudi izdaja. Tudi visok starejši prijazen fant ...prikaži več , ki prodaja Kralje , ni brezdomec !

  • ode 08:36 25.november 2018.

    Lepo je v naši domovini biti brezdomec. Večinoma so se za takšen način življenja sami odločili. Za njih je v naši državi odlično poskrbljeno in živijo bistveno bolje, kot tisti, ki hodijo v službo in opravljajo težko delo za minimalno plačo.

    • mph 08:38 25.november 2018.

      Pejdi ja malo na ulico, dež, mraz, vročino, ... živet. In ja, nekateri končajo tam tudi sami krivi, alko, droge, .... velika večina pa je žrtev kapitalizma in pohlepa drugih.

    • Avatar Leon
      Leon 10:40 25.november 2018.

      @ode .........ne želi si tega izkusiti ! Preberi kakšno knjigo .Priporočam ti avtorja Eduarda Galeana .

    • ode 13:05 25.november 2018.

      Primer t.i. brezdomca: moški, star 38 let, doma z urejene kmetije, ni hotel delati doma niti hoditi v službo. Začel se je zadrževati v Ljubljani, kjer si je pridobil status brezdomca in s tem vse bonitete. Kot je sam dejal, ...prikaži več vsak dan do 13. ure nafehta več kot 100 eur, če hoče. Vsak vikend se je vrnil domov k staršem, urejen, obrit, vrhunsko oblečen (usnjen jopič, nike majica, kavbojke, adidas superge). Vedno se je prej ustavil v bifeju, kjer je razmetaval z denarjem. Umrl je zaradi alkoholizma.

    • Avatar Leon
      Leon 13:10 25.november 2018.

      @ode ......ali si režiser ? Morda bi pa poizkusil v tej branži .

    • loco 13:24 25.november 2018.

      Ode, s samo eno napačno odločitvijo lahko postaneš brezdomec. Pa ne mislim na lenobe ki nočejo delati. Tako da tukaj malo brcaš v temo.

    • Žurnalček 07:18 27.november 2018.

      Ode@ Še eden je, lastnik 2 hiš se prodaja za brezdomca , očala, 50 let močnejsše postave , 175cm , fehta pred avtomatom za plačevanje parkirnine v garažni hiši na Kongresnem trgu zraven WC . Nafehta 100 € in gre ...prikaži več gre lepo na zasluženo večerjo , pijačo itd. Okoli vratu ima pa izkaznico brezdomca !

    • Avatar Leon
      Leon 09:49 27.november 2018.

      @Žurnalček ............seveda obstajajo ekstremi ,samo v Sloveniji ,ki se vsi med seboj poznamo in serijsko vgrajeni nevoščljivosti ,da nihče tega ni prijavil ??? Znanca je prijavil sosed ,da goji konopljo ko je nasadil aronijo .

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.