Slovenija
1803 ogledov

V Slovenijo smo iz Grčije in Italije pripeljali 253 beguncev

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • miki1234 07:21 17.avgust 2018.

ni denarja za zdravstvo, ni opreme za gasilce, ni denarja za socialno ogrožene, davki gredo v višave ... za te lenuhe pa se bodo našla zastonj bivališča, prvovrstna hrana in lagodno brezskrbno življenje ... to je slovenija ... nobene skrbi ...prikaži več za lastne državljane, za tujce pa vse ...

• ode 07:39 17.avgust 2018.

Tiranija brez primere: Lobiji dosegli izbris posnetka aretacije nasilnih migrantov v Škofji Loki, ki je dosegel 400 tisoč ogledov, policijsko enoto pa preiskuje notranja zaščita

• jakec42 07:50 17.avgust 2018.

Jaz tega ne razumem več po mojem so begunci iz vojnih območij,ostalo so ilegalni prebežniki preko meje in zakaj vraga jih moramo sprejemati,če v njihovioh državah ni vojne?!

• Rafaeluss 13:39 17.avgust 2018.

Da imam šmajser, bi naredil red.!!! Madžari rekli NE, Slovenski komunisti DA, naj si jih Kučan pelje domov, saj smo mi hišo Slovenci podarili. Kakšen Debeli rtič zraven otrok, PA KOMUNISTI VI STE BOLAN FOLK, KI SI ZASLUŽI IZTREBLJANJE.!!!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.