Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik.
To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎
Vse dobro in prav, da se dela v smeri zmanjšanja ogljičnega odtisa, ampak...kaj so proizvajalci popolnoma izgubili stik z realnostjo. Pa te cene namesto da bi se z vsakim novim modelom zniževale, ker se ponudba veča, so kljub temu zvišujejo.… ...prikaži več Pa kdo pa ima kar tako 60.000€ za nov avto, jaz sem za svojega dal 35.000 pa že to mi je bilo preveč.
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎
Za ta denar imam dober avto in bencina za 500.000 km po zdajšnih cenah, ki jih nikoli ne bom prevozil.
Vse dobro in prav, da se dela v smeri zmanjšanja ogljičnega odtisa, ampak...kaj so proizvajalci popolnoma izgubili stik z realnostjo. Pa te cene namesto da bi se z vsakim novim modelom zniževale, ker se ponudba veča, so kljub temu zvišujejo.… ...prikaži več Pa kdo pa ima kar tako 60.000€ za nov avto, jaz sem za svojega dal 35.000 pa že to mi je bilo preveč.
Prekleto drag telefo na kolesih....vsekakor veliko predrag glede na to kar dobis