Svet
1565 ogledov

V Srbiji vse več ljudi za smrtno kazen

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • LukaMB 16:02 11.oktober 2017.

    Tudi pri nas bi to bilo vredu za tiste, ki ukradejo več kot 100.000 eur skozi pranje denarja ali korupcijo in politično-bančni lobi preko vez. Pa da vidimo koliko več revežev bi bilo naenkrat v Sloveniji. Vsi bi bili presenečeni ...prikaži več kako revni smo v resnici. Če me razumete. Pa 100% podpiram smrtno kazen za tiste, ki namerno ali iz malomarnosti ubijejo več oseb. Oko za oko.

    • cogocogo 20:05 11.oktober 2017.

      se strinjam zal so si jo ravno najvecji roparji drzavnega --nasega premozenja ukinili v prvi vladi --vse tajkune in politicne pomagace zlocinske bankirje in visoke drzavne uradnike ki so sodelovali v zlocinu proti narodu bi bilo treba obsoditi na smrt ...prikaži večditi na smrt ,,celo nekatere odvetnike in sodnike ki so zascitili take zlocince ,,to je kot genocid zaradi unicenja gospodarstva je ogromno naroda obsojenih na zivotarjenje

  • cogocogo 20:11 11.oktober 2017.

    tako je ,v prvi vladi ki je pisala novo zakonodajo so si bodoci kriminalci in zlocinci priredili zakone da se jim ne more nic zgoditi ,,ali je bavcarjeva kazen res kazen ,,za skodo ki jo je izprijenec zavestno zakrivil iz ...prikaži večkrivil iz pohlepa in pokvarjenosti je samo smrtna kazen dovolj dobra ,,in takih bavcarjev je v slovenistanu ze zelooooo veliko

  • Avatar Leon
    Leon 15:14 10.oktober 2017.

    Takojšna uvedba šeriatskega prava je edini izhod za morilce in kriminalce ! Zakonodajalec je namenoma znižal najvišje kazni prav zaradi lastnega zasilnega izhoda !

  • Pepe007 15:23 10.oktober 2017.

    V pravu se kot pri vsaki človeški aktivnosti dogajajo napake. Smrtna kazen je preveč dokončna reč, da bi se z njo igrali. Slej ko prej bo pokopan nedolžen. Prej kot kak kriv.

    • cogocogo 20:08 11.oktober 2017.

      za gospodarske zlocine je dovolj dokazaov vse je zabelezeno in podpisano tu ni dilem ,,zato si ti pokvarjenci ,,ki so to poceli zavestno in namensko ter dogotrajno in se pocno ,,zasluzijo to kazen tako tudi vsi dilerji drige ,,zaradi nesposobnih ...prikaži večradi nesposobnih sodisc in bedne zakonodaje je pri nas vsak dan vec kriminala ,,

    • Pepe007 07:44 12.oktober 2017.

      @cogocogo: samo bedaki mislijo, da je v gospodarstvu za nekaj dovolj dokazov. Marsikdaj gre za tveganja, ki so v gospodarstvu nujna. Komur uspe, je junak, komur pa ne, pa kriminalec. Steve Jobs je enkrat letel iz appla, ker je imel ...prikaži več tvegane ideje. Ko se je vrnil, če ni bi uspel iPhone projekt, bi bil pri nas zrel za kriminalca. Tako pa je za junaka.

    • LukaMB 11:22 12.oktober 2017.

      Prosim, da ne branite tajkunov, ki so s svojim tveganjem sebi naredili boljšo naslonjalo za njihovo požrešno rit na kakšni jahti. Hvala.

    • Pepe007 15:33 12.oktober 2017.

      1. Neumno je uporabljati poimenovanje, ki si ga je izmislil JJ. Hvala. 2. Nove privatizacije ne bi bilo, če ne bi leta 1945 bilo nacionalizacije.

    • cogocogo 10:04 13.oktober 2017.

      pepe pri nas ni enako kot v ameriki tu se gre za nas denar ki ga gospodje z belimi ovratniki pobasejo v svoj zep ,,in vsi so zasrali vse te firme ,,nagrabili so si res veliko in ostalo so zasrali ...prikaži večso zasrali ce so ze kradli jim vsaj firm ni bilo trega dobesedno uniciti ,,prodajali so nekaj kar ni bilo njihovo pobrali velike provizije kar pa se ni dalo prodati pa zavestno unicili da skrijejo dokaze ,,lep primer je bavcar in kompanija sem ga res dobro poznal tako da ne nakladam

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.