A bo spet predmet ukrepov JV Slovenija, ki naj bi bila tretja najbolj okužena? Obsega pa vse od skoraj Cerknice do Šentjerneja in Bele krajine. Pa čeprav v večjem delu pojma nimamo o primeru "prirejenih" primerov Covida, ne v preteklosti,… ...prikaži več ne sedaj. Samo, da bodo lahko spet bedaste omejitve. Mi smo pa zdravi, ampak to očitno ne smeš biti, ker potem ni o čem "paničariti". Pomemben je famozni PCT, samo zdrav ne smeš biti. In če nimaš PCT, nikamor ne smeš iti.
Google plačuje dober dohodek od doma od 4600 do 6200 evrov na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu.
tukaj sem začel ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Vse tako natančno vedo, za vsako različico, a uspeha pri zdravljenju nimajo. Bolje bi bilo, da bi se usmerili v zdravljenje najhujših z zdravili, pa tudi z plazmo. Pozimi, pa še cepljeni pridejo na vrsto.
A bo spet predmet ukrepov JV Slovenija, ki naj bi bila tretja najbolj okužena? Obsega pa vse od skoraj Cerknice do Šentjerneja in Bele krajine. Pa čeprav v večjem delu pojma nimamo o primeru "prirejenih" primerov Covida, ne v preteklosti,… ...prikaži več ne sedaj. Samo, da bodo lahko spet bedaste omejitve. Mi smo pa zdravi, ampak to očitno ne smeš biti, ker potem ni o čem "paničariti". Pomemben je famozni PCT, samo zdrav ne smeš biti. In če nimaš PCT, nikamor ne smeš iti.
Res je, scenarij se ponavlja in nadaljuje. Ljudje pa počasi izgubljajo živce in potrpljenje. Dovolj je teh igric omejevanja življenja in svobode !
Če si zdrav greš lahko kamor želiš, samo tisti T pač nucaš. Dokler je "zastonj" je OK, ko pa ne bo več, bo pa problem, ja.
Google plačuje dober dohodek od doma od 4600 do 6200 evrov na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu. tukaj sem začel ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Vse tako natančno vedo, za vsako različico, a uspeha pri zdravljenju nimajo. Bolje bi bilo, da bi se usmerili v zdravljenje najhujših z zdravili, pa tudi z plazmo. Pozimi, pa še cepljeni pridejo na vrsto.
Tukaj ti prideš na vrsto, s svojo preventivo 😀
Se niti malo ne bojim. https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2021.03.10.432967v1
Javi se, ko bo zadeva peer-reviewed...
Sem vedel, kaj boš napisal. V praksi deluje, preizkušeno.
https://www.nature.com/articles/s41598-021-81049-2
Glede peciva se pa pozanimaj pri zdravnikih, ki delajo s kvantno medicino, kaj se zgodi s cepljeni.
Samo da ne boš šel slučajno h dohtarju po bolniški list, ko se prehladiš...
ALFO GT MAM
Še po vaseh naj točno povejo, da vemo točno pri čem smo. Koga brigajo regije 😂😂😂