Treba je najt krivce za opkužbe, in zdej so na vrsti otroci, ker tastari smp že prekuženi v veliki večini, to zdravstvo je še bolj bedno, kot sem mislil da je! Žalostno, da se vse vrti samo okoli dodatkov in… ...prikaži več €€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
A tebi 5g švoh vkeče al ti pa samo zurnal24.si stran odpira? Zdaj dve varianti imaš... ena je, da kalkulator v roke vzameš, druga pa da na sledilniku najlikaš absolutni graf potrjenih primerov. Povej če boš imel probkeme z enim ali drugim.
Aja nimaš 5g? Pol bo pa to verjetno to, ja. Ne vem kaj ti smatraš pod prekuženostjo ampak zgleda, da ti neke osnovne karakteristike vseh korona virusov niso jasne.
a ni bilo nazadnje receno, da se s stevilom okuzb vec ne bomo ukvarjali, ampak samo z bolnisnicnimi?
Ja. Spet so te nategnil 🙈
vidim. sranje.
Treba je najt krivce za opkužbe, in zdej so na vrsti otroci, ker tastari smp že prekuženi v veliki večini, to zdravstvo je še bolj bedno, kot sem mislil da je! Žalostno, da se vse vrti samo okoli dodatkov in… ...prikaži več €€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
Torej si vrnil zdravstveno kartico?
Kot sem rekel,počasi pripravljajo teren za cepljenje otrok!!! Po novem letu se bo to 100%, če jim bomo dopustili!!!
Janez se s cepljenjem ne bo na otroke spravil, so preblizu volitve. Zato tudi države ne zapre.
Preveč govoriš. Kako je kaj v Izraelu? So že vsi pomrli zaradi cepiva?
ce je vsak dan 3500 novih okuzb, kako da se nismo prekuzeni?
A tebi 5g švoh vkeče al ti pa samo zurnal24.si stran odpira? Zdaj dve varianti imaš... ena je, da kalkulator v roke vzameš, druga pa da na sledilniku najlikaš absolutni graf potrjenih primerov. Povej če boš imel probkeme z enim ali drugim.
to, da je 80% okuzb asimptomatskih je bilo za ovrzeno? ne spremljam tako zavzeto.
aja, pa nimam 5g, baje, da antivakseri to ne podpiramo
Aja nimaš 5g? Pol bo pa to verjetno to, ja. Ne vem kaj ti smatraš pod prekuženostjo ampak zgleda, da ti neke osnovne karakteristike vseh korona virusov niso jasne.
ni moje delo
Zasedenost postelj v bolnicah na milijon prebivalcev je bolj relevantno.