no lepo, torej novinarji ž24 29 novembra me spomnite da grem kupit vinjeto. za 16 mesecev. verjetno se bom v teh prihodnjih 16 mesecih peljal po SLO AC ene 2x ali 3x. to bom pa prihranil .. kot bi šel… ...prikaži več v lidl in kupil XXXXXL pakiranje, katerga 95% vsebine vržem stran. sam da so popusti za tele slovenske belo-rdeče tepce.
Jaz teh 39 € ne bi imenoval darilo vlade, ampak delno povrnjena škoda, ki smo jo utrpeli vsi ki smo stali v kolonah na cesti, porabili ogromno časa, živcev in goriva.
no lepo, torej novinarji ž24 29 novembra me spomnite da grem kupit vinjeto. za 16 mesecev. verjetno se bom v teh prihodnjih 16 mesecih peljal po SLO AC ene 2x ali 3x. to bom pa prihranil .. kot bi šel… ...prikaži več v lidl in kupil XXXXXL pakiranje, katerga 95% vsebine vržem stran. sam da so popusti za tele slovenske belo-rdeče tepce.
Jaz teh 39 € ne bi imenoval darilo vlade, ampak delno povrnjena škoda, ki smo jo utrpeli vsi ki smo stali v kolonah na cesti, porabili ogromno časa, živcev in goriva.
Saj to so verjetno imeli v mislih. Le opozicija je to označila kot vladni bonbonček..
Ampak pazite Janez Z. Je to vse preračunal..Bo že res 😂
Golob je za Slovenijo to kar je polž za solato.
Če je polž v solati, pomeni da je z domačega vrta in je solata zrasla iz zemlje, ne pa kot tiste v trgovinah.
Rajko to nekateri govorijo za Janeza. Da je škodljiv kot smrekov lubadar iz domačih gozdov.
Golob je Car , šivilja je do kurza
Ni ga čez velečastnega voditelja. Pod njegovo vlado se cedita med in mleko..
To se pravi, denar rabi že decembra, dobro vas nateguje, če ti poteče vinjeta marca, jo kupi decembra, pa to ni res, še kar pleše in vi tudi z njim.
Kdo pa te sili, da jo kupiš?
Če letna vinjeta poteče marca, bo 1. Decembra veljavna in bo podaljšana.
Nekateri pač ne razumejo....