No, tudi v Ljubljani so pred kakimi 15 leti (se mi zdi) v eni noči prekopali kompleten Trg OF, položili novo napeljavo, zasuli in zasfaltirali. Jasno, lahko pa traja in je drago kot filharmonija v Hamburgu... začeli so jo graditi… ...prikaži več 2007, otvoritev je bila pa predvidena za 2010, strošek naj bi bil okrog 240 mio EUR; na koncu so jo odprli leta 2017, koštala je pa skoraj 900 mio. EUR.
pri nas sami gnili nesposobnezi in smrdljivi lopovi in nikoli ne bo drugače dokler bo ta gnila smrdljiva banda na oblasti
Kaj boš ti osebno naredil ,da se ta banda ne bo nikoli več pojavila na oblasti in da bodo primerno kaznovani !
drecos, misliš na svetu?
Mogoče bomo tudi mi imeli do leta 2028 zgrajen 2.tir, ki je vreden 1.600.000.000 €
premal miljardo bo vreden z lopovi na čelu
al pa 100 miljard
...ki je DANES vreden 1,6 milijarde €. Leta 2128 ko bo končan bo pa 16 milijard.
Samo koštala bo toliko, vredna bo eno desetino tega in potem vsako leto manj :)
Pri nas pa ceste zaprte po 10 dni... pa dva reveža z lopatami gor... ludnica
Pri nas bi se tudi tako hiter posnetek prikazoval kot slow motion, ker bolj počasi, kot pri nas - ne gre, organizacija dela je pa prava katastrofa
No, tudi v Ljubljani so pred kakimi 15 leti (se mi zdi) v eni noči prekopali kompleten Trg OF, položili novo napeljavo, zasuli in zasfaltirali. Jasno, lahko pa traja in je drago kot filharmonija v Hamburgu... začeli so jo graditi… ...prikaži več 2007, otvoritev je bila pa predvidena za 2010, strošek naj bi bil okrog 240 mio EUR; na koncu so jo odprli leta 2017, koštala je pa skoraj 900 mio. EUR.
pri nas pa a čuvaj posao jedva smo ga dobili