Magazin /magazin/vip

Foto: Težave pri Hajdi Korošec, na kopnem poljubila tla

Komentarjev 13
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Pierre 08:11 04.marec 2026.

A še koga tole sili na bruhanje?

Garancija 09:23 04.marec 2026.

A bi že nehali s tem vplivnicam,ker ona name vpliva,da začnem bruhat

metod7 11:45 04.marec 2026.

Ona je že v redu, samo tvoja slovnica jako šepa. Če misliš uporabiti 6. sklon (orodnik) je pravilno "s temi vplivnicami" (s kom ali s čim), če napišeš tako, kot si ti, pa je to oblika 3. sklona (dativ).., (komu ali čemu).

• 4krogci 11:13 04.marec 2026.

Ja boga revca no! Je mogla ostat ujeta na enem otoku z 5 zvezdicno ponudbo…..aja sej res ostaja je ujeta s svojo druzino in mozem….ja ni to isto ko stranke ko opravjo v pol ure in gredo stran pa se ...prikaži več placajo za tvoje nastavlanje!

• maček 08:47 04.marec 2026.

Krav. Et.in a.

Garancija 10:15 04.marec 2026.

Makedonec sredi belega dne v Kopru spolno napadel 10-letnico,to je bolj važno

• majda891 17:35 04.marec 2026.

Brez zamere, ampak poden od podna.

• ivo5 20:55 04.marec 2026.

Groza, sem kar zajokal, slabo mi je prišlo, bruhal sem, ampak zakaj: zaradi objave rumenega tiska Žurnal in plačano reklamo sponzoruše.

• Aleta 16:30 04.marec 2026.

Saj vem, da bo kdo rekel, kaj je pa prebrala... Saj je to res. Ampak vseeno mi ni jasno zakaj se tako izpostavlja in razkazuje??? Obup... Sem sama nase jezna, da sem kliknila na članek.

• jan631 16:55 04.marec 2026.

Zelo se je postarala. Sedaj pa je že stara koka, pa tako male otroke še ima.

• Soljatar 16:47 04.marec 2026.

vse te instagramuše, pa vplivnice bi blo treba poslat v Ukrajino na prvo bojno linijo, v strelske jarke, pa se naj tam slikajo pa objavljajo na Instagramčku...kokoši smotane razvajene...

• Jernej65 17:06 04.marec 2026.

In tvoj Janez vpije, da se jim prepozno in premalo pomaga, ne morš verjet.

• ToSmJest 15:27 04.marec 2026.

Kateri trajekt ima težave s 4 metrskimi valovi? Mene bi kvečjemu skrbelo, če pluje s prevelikim nagibom, da se mu tovor lahko nevarno premakne, kar bi lahko prevrnilo zadevo. Smo že v Grčiji imeli situacijo, ko nas je rezanje valov ...prikaži več špricalo na 8 palubi. Sicer sem pa že doživljal 4 metrske valove tudi na jadrnici, pa ni bilo prav zelo hudo. Tam me tudi prevračanje ni skrbelo.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.