Slovenija /slovenija/jaz-porocam
87 ogledov

V Tušu kupil toast s krepko pretečenim rokom

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • izRODEk 12:57 03.julij 2012.

    Tuš je največji poden med trgovci v Sloveniji. Pri nas toasta sploh nimajo pa čeprav so proizvod uvrstili med 10 najljubših. No, kadar pa je, ima rok dva ali tri dni.Naravnost gabijo se mi tile pri Tušu!

  • Lavdan 16:58 03.julij 2012.

    Ste pa res zoprni. Zopet ste se spravili na TUŠ, saj je menda še kakšna trgovina. Poznam nekoga, ki je zadnjič kupil srajco, ki ji je potekel rok.

  • Rebka 15:13 03.julij 2012.

    Pa si se kdaj obrnila na prodajalno, zakaj je tako? Sklepam, da ne.Naša mama ima Tuš najbližje doma, pa je tako sitna s temi roki in ni še nikdar kupila mesa, ki bi smrdelo ali pa jogurta. Ne rečem, ...prikaži več da ni možno, da je to res, samo me čudi, da bi bilo ponekod kar tako razpuščeno. Konec koncev se potem pozna tudi na prodaji na račun nezadovoljnih strank in bi Tuš to že ugotovil. Pa verjetno imajo tudi kakšne druge vzvode.

  • Realist 15:13 03.julij 2012.

    isto se je meni zgodilo zadnjič v Sparu, predvsem mlečni izdelki so problem. Jaz ponavadi vzamem tiste od zadaj, ki imajo kasnejši rok uporabe. Drugače pa če gre kakšen dan čez rok to pomoje ni panike

  • Rastok 13:08 03.julij 2012.

    Če se meni to zgodi grem nazaj v trgovino, kjer zamenjam zadevo in nikakor to ne razglašam celi Sloveniji. Kokrat se mi je to zgodilo tako v Mercatorju kot tudi Lidlu. In potem novinarji tako bedarijo še objavijo. So bralci ...prikaži več res v teh časih resno vzeli rubriko JAZ poročam! hehe

  • Jurka 13:12 03.julij 2012.

    Ah daj no daj, a zdaj če pa dobiš enkrat plesniv toast, je pa prodajalec poden? Jaz sem pa kupila plesnive orehe pri najboljšem sosedu, pa sem to seveda ugotovila šele doma. Naslednjič, ko sem šla v trgovino, sem jim ...prikaži več odnesla vrečko in so se prodajalke opravičile in vpričo mene pogledale, če so še kakšni orehi v prodaji plesnivi. Če nekdo stori napako, je edino prav, da mu to poveš.

  • Rebka 13:28 03.julij 2012.

    Ma kaj zato je treba dati to v cajtnge? Jaz bi pa rekla, da se to lahko zgodi v vsaki trgovini - ali zagode človeški faktor ali pa pride do sistemske napake, kot v Tušu. Večina se samo vsaja, namesto, ...prikaži več da bi s tem rajši opozorila trgovca. Mene ta članek res ni odvrnil. Mislim, eni pa res že pretiravajo.

  • primorkamaja 13:53 03.julij 2012.

    v tušu imajo res veliko iztelkov na policah, ki je tik pred iztekom roka. Tako sem včeraj v tušu, ki se nahaja v isti poslovni stavbi kot moja služba in ga zato večkrat obiščem, naletela na tri izdelke, ki so ...prikaži več bili tik pred iztekom roka. Mleko (sveže) je imelo rok uporabe samo še en dan, pakirana piščanja prsa od perutnine ptuj so imele rok trajanja na včerajšnji dan in jogurt v lončku pa samo še tri dni. Ker večkrat obiščem to trgovino vem, da včerajšnji izdelki niso bili osamljen primer, saj vsakič ko grem v trgovino opazim enako (ponavadi ravno pri teh izdelkih, ki jih tudi sama kupujem)

  • stela 18:10 03.julij 2012.

    Ne vem, zakaj ne pogledate roka trajanja v trgovini in jim tkoj izročite pretečene artikle......pa še z inšpekcijo lahko zagrozite...zarad boljš občutka:)))

  • Neja35 23:38 12.julij 2012.

    Oooo zgleda da ta naš poročevalec je BREZ NAPAK Če imaš jajca napiši kje delaš...pa pridem pogledat će vse štima......to je samo zato ker si hotel ali hotela dobiti 20€ nagrade od zurnala.....sam zgleda da tvoja novica ni dovolj zanimiva ...prikaži več tako da si ga dobil ali dobila v rit.Zgkeda da imaš res dosti časa če take neumnosti daješ v ČASOPIS!!

  • Neja35 23:42 12.julij 2012.

    Ajde povej kje delaš kje delaš!!!!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.