Kako je svet majhen. Pri tistih, ki so poskrbeli, da je sorodstvo izgnano, hiše uničene..., sedaj služi kupe denarja... Upam, da jih obere za vse, kar imajo!
Luka je odličen košarkar, kot oseba presega povprečje, rodil se je v Sloveniji , slovenskim staršem in je Slovenec. Kaj je še drugega pomembno?? Bodimo ponosni nanj!!
Nimam nič proti Luki, je sposoben, vsaka mu čast ampak pravi Slovenec ne bo nikoli, ker kri ni voda...prav tako osel rojen v Lipici ne more biti Lipicanec..
Na očeta je pa Luka res ponosen! V vsakem novinarskem vprašanju je vedno oči,oči.
Res ima bit za kaj ponosen na očetove gene!
Brez mame bi lahko ubešal lučke po Vučitrnu!
Čimbolj mešani geni so zagotovilo za zdrav razvoj človeka. Zato pa ste čistokrvni slovenceljni v tej mali vukojebini, katerih samci in samice so se pojebali med seboj, sami mamojebci. Vsi ena velika žlahta. Psi, ki so se vmešali v vaše… ...prikaži več gene, so še najboljše, kar se vam je v zadnjih 100 letih zgodilo. Vsaj nekaj svežega in nekaj, kar vam ni v sorodu :D #retarded #incest
Me zanima tudi, iz katere vasice v Afriki izviramo vsi ljudje, to je ultrapomembno!
Pošteno,po Darvinu imamo žlahto še na drevesu.
Torej sta sorodnika z Jajom ?
Kaj pa morebiti s tvojim Serpentinškom.
Naj se javi čistokrvni Slovenec z rodovnikom.
eo me, pet roodov nazaj sigurno ni ćifurja v našem deblu, za naprej pa tud ne bo.
Še jaz. Garantirano nobenih jugovičev v žlahti.
Moj rod je tu od 15.st.dokazljivo.O zgodovini Slovenije pa lepo zapojeta Slon in sadež.
OD 1890 GARANTIRANO DA SO MOJI PREDNIKI SLOVENCI
Kako je svet majhen. Pri tistih, ki so poskrbeli, da je sorodstvo izgnano, hiše uničene..., sedaj služi kupe denarja... Upam, da jih obere za vse, kar imajo!
Kaj pa ti bluziš?
Ah Janez, malo splošne razgledanosti in IQ nekega mestnega šimpanza je pa treba imeti, če že greš brat neko novico in še komentarje ob njej...
Luka je odličen košarkar, kot oseba presega povprečje, rodil se je v Sloveniji , slovenskim staršem in je Slovenec. Kaj je še drugega pomembno?? Bodimo ponosni nanj!!
Nimam nič proti Luki, je sposoben, vsaka mu čast ampak pravi Slovenec ne bo nikoli, ker kri ni voda...prav tako osel rojen v Lipici ne more biti Lipicanec..
Vsi mi izviramo iz Afrike!
Na očeta je pa Luka res ponosen! V vsakem novinarskem vprašanju je vedno oči,oči. Res ima bit za kaj ponosen na očetove gene! Brez mame bi lahko ubešal lučke po Vučitrnu!
Saj pravijo,da je Bog košarke iz drugega planeta. Dal ni on mogoče iz Jupitra.
Čimbolj mešani geni so zagotovilo za zdrav razvoj človeka. Zato pa ste čistokrvni slovenceljni v tej mali vukojebini, katerih samci in samice so se pojebali med seboj, sami mamojebci. Vsi ena velika žlahta. Psi, ki so se vmešali v vaše… ...prikaži več gene, so še najboljše, kar se vam je v zadnjih 100 letih zgodilo. Vsaj nekaj svežega in nekaj, kar vam ni v sorodu :D #retarded #incest
Imaš čisto pravi nick.
Izrodek, ti pa si, kar se sam imenuješ!
Izrojen vodenoglavc,ki ma občutek,da je übermensch!
Koga to briga, poba je uspešen in sposoben za drugo ni važno😉
On izvira iz Slovenije tu je rojen mati je Slovenka, njegov oče je rojen v Sloveniji Šempeter pri Gorici petem nikakor ne izvira iz ....
Šiptarac,tko,kot dr.fasaderstva z diplomo najprestižnejše univerze ä Prishtinë!
Saša Dončić se je rodil v Šempetru, a ded je živel v Biči. Tu nekaj ne špila.
Kaj ti ne špila? Lukov dedek se je odselil v Slovenijo, kjer se je potem rodil Saša. V Biči je živel dedkov brat.
Jaz lahko za 110 let po očetovi strani in za 140 let po materini strani dokažem, da sem Slovenec.
A res misliš, da koga drugega - razen tebe - to zanima???