Ti bedasti, nesposobni smotani policaji, kot jim praviš, so danes verjetno rešili zivljenje nekoga drugega s tem, da so onesposobili napadalca. Bi rad videl tebe, ko bi nekdo z nožem in srepim pogledom navalil na tebe ali na tvojega otroka,… ...prikaži več Kaj bi naredi, klical mamico ali bi junaško stopil pred nož, kot je to naredila policistka. In grem stavit, da ima bistveno več jajc kot ti.
Zagotovo ni bil Slovenec ali njen državljan, ex yu TujaC oz. en izmed šeriatarjev ki so se zalegli na tisti konec. NIti malo ne verjamem da je grozil z samomorom, potem ga nebi počili, grozil je da bo vse pobil… ...prikaži več grem stavit. No ja sej se bo razvedelo.
Policist se zanese lahko samo na svojega štirinožnega prijatelja ne pa v te rumenoobarvane paralizatorje, če bi bili oni za kej bi bili v rdeče obarvani .
Izstrelili so opozorilni strel ....tako je zapisano ! Na terenu pa policaji nameščajo oznake na asfaltu ,kjer so vidne sledi strelov ! Opozorilni streli gredo v zrak ....tako so učili nekoč ?
Niso niso,vem jaz... .Sicer nisem odnesel kratko,ampak vem,da niso glih nežni.Sem pol jaz njim hotu poklicat policijo,pa so pol začeli vlačit ven sprej za oči...,pa se mi ni več dalo... .
Opozorilni strel ge v varno smer. Če so v blizini visoke zgradbe je varna smer v tla, torej.... Kdo in kje te je učil, kot ti praviš - nekoč ? Saj veš, le čevlje sodi naj (K) kopitar.
Ja zato pa so policisti usposobljeni, da v konkretni situaciji ocenijo kje je varna smer in očitno so tudi tokrat to pravilno izvedli, saj ni bilo drugih poskodovanih. Ce si ti neroden, si sam kriv, drugace pa kot sem ti… ...prikaži veči napisal le čevlje sodi naj....
Ne razumem tega: Si napaden kot uradna oseba, pa moraš še prej opravit kompleten opozorilni postopek.. in ga opazarjat, ko te on kolje.. Ma prvi šus v glavo, drugo v zrak in v poročilo napisat obratni vrstni red strelov.. ma… ...prikaži več kaki noga- roka- rama.. GLAVA !!
Izgleda, da se policaji dobesedno nastavljajo, iščejo poškodbe in hočejo, da bi jih kdo poškodoval. Enako lahko rečemo tudi, ko je bil napad huliganov nanje v četrtek v Ljubljani.
Je ravno na kulturnni dan , takrat še podžupan, razlagal, kako so prišlekli obogatili kulturo v Velenju. Ne vem, ali je mislil na bureke ali na kebab, je pa delno to res, danes teatra u gostima v Velenju ne bi… ...prikaži več bilo, če ne bi bil v Velenjkovcu sam Balkan.
Se je začelo? Upam, da ni kriva maska, korona ali vlada... Čakamo več info...
Vardo poklicat na pomoč !
Bi bilo kar za verjet, da je
Vlada ni kriva...,kroejša veliko kriva.
@ diniĆĆĆ- A ti veš kolko je vredno življenja takega bolnika, napram življenju tvojega bližnjega.. ??
ni kriva ne korona ne vlada..kriv je islam
covid efekt, kar naj se dogaja, samo se ne na pravem mestu
Kaj ma s tem covida..
Ne vem kaj imajo v takem primeru za streljat. Če ga ni mogla obvladat, bi bilo boljše, da se ne meša zraven in raje počaka moškega kolega.
Matr si pameten... kar svojo vpraš..
Moja je najraje tiho doma, mi kaj dobrega skuha in se ne meša v moške zadeve.
Potlej se drži njenega recepta..
Bo policaj na sliki dobil KAZEN za nenošenje maske???? Pa drugi v ozadju pod NOSOM???? BARABE!!!!
Al ti pravi ilegal ime..
Kdor seje veter žanje vihar .....tako so zapisali naši modreci .
Žal ti to nisi..
@Leon,ti si šiptar.Govno obremenjeno s hojsem in JJ.
Butasti, bedasti, smotani, nesposobni policaji. Zaradi njih bo policajka 12 let v 100% bolniški. Verjetno bo potem kar invalidsko upokojena.
Ti bedasti, nesposobni smotani policaji, kot jim praviš, so danes verjetno rešili zivljenje nekoga drugega s tem, da so onesposobili napadalca. Bi rad videl tebe, ko bi nekdo z nožem in srepim pogledom navalil na tebe ali na tvojega otroka,… ...prikaži več Kaj bi naredi, klical mamico ali bi junaško stopil pred nož, kot je to naredila policistka. In grem stavit, da ima bistveno več jajc kot ti.
Zagotovo ni bil Slovenec ali njen državljan, ex yu TujaC oz. en izmed šeriatarjev ki so se zalegli na tisti konec. NIti malo ne verjamem da je grozil z samomorom, potem ga nebi počili, grozil je da bo vse pobil… ...prikaži več grem stavit. No ja sej se bo razvedelo.
Aja to sumim iz razlogam ker ko 24kur zaklene komentiranje, takrat se nekaj prikriva.
Dobro si "zadel".Kar RTV in 24ur ni po godu niti ne poročajo,če se le da ne.Če Janša bilo kaj tvitne,je udarna novica... .
Policist se zanese lahko samo na svojega štirinožnega prijatelja ne pa v te rumenoobarvane paralizatorje, če bi bili oni za kej bi bili v rdeče obarvani .
Poskus uboja uradbe osebe.Minimalno 15 let brezz pogojnega ispusta.Sodstvo bo šlo.Ker drugače vas bodo zacrel klat.
Bodo začeli..? Jih že.. !! Na južni meji, prikrito obglavljanje policiste, češ da je bil zaboden v prsi..
Izstrelili so opozorilni strel ....tako je zapisano ! Na terenu pa policaji nameščajo oznake na asfaltu ,kjer so vidne sledi strelov ! Opozorilni streli gredo v zrak ....tako so učili nekoč ?
Pejd spat.
Opozorilni strel gre V GLAVO,, potlej šele v zrak in se piše zapisnik..
@kapibara1,veš kaj je bilo to danes z bosancem v Velenju? To je bilo,pa ne od Wernerja "na valentinovo",ampak,"MIĆO VUJOVIĆ - ŠIZOFRENIJA".
@ pinko- Ne vem.. vem pa, da so plcaji PRE nežni v postopkih..!!
Niso niso,vem jaz... .Sicer nisem odnesel kratko,ampak vem,da niso glih nežni.Sem pol jaz njim hotu poklicat policijo,pa so pol začeli vlačit ven sprej za oči...,pa se mi ni več dalo... .
Opozorilni strel ge v varno smer. Če so v blizini visoke zgradbe je varna smer v tla, torej.... Kdo in kje te je učil, kot ti praviš - nekoč ? Saj veš, le čevlje sodi naj (K) kopitar.
A ti veš,da če v tla(po možnosti neroden kot) ustreliš,lahko metek odbije,pa zadane tam enega mimoidočega... .Vedno v luft... .
Ja zato pa so policisti usposobljeni, da v konkretni situaciji ocenijo kje je varna smer in očitno so tudi tokrat to pravilno izvedli, saj ni bilo drugih poskodovanih. Ce si ti neroden, si sam kriv, drugace pa kot sem ti… ...prikaži veči napisal le čevlje sodi naj....
Prav.Jaz bi v zrak.
Ne razumem tega: Si napaden kot uradna oseba, pa moraš še prej opravit kompleten opozorilni postopek.. in ga opazarjat, ko te on kolje.. Ma prvi šus v glavo, drugo v zrak in v poročilo napisat obratni vrstni red strelov.. ma… ...prikaži več kaki noga- roka- rama.. GLAVA !!
Modrijani... kako bi strelali, da je vaše dete v ogroženem položaju.. V Glavo.. pa nimaš problemov kot Celjski policist !!
Mogoče je težila zaradi maske?
"Kot so policisti pojasnili za 24 UR, so prejeli klic, da neznanec v centru Velenja razgraja in grozi s samomorom." SI PREBRAL?
Če,pa že res grozi vsem na okol s samomorom- pržigeš čik in počakaš da preneha z grožnjami okolice..
Izgleda, da se policaji dobesedno nastavljajo, iščejo poškodbe in hočejo, da bi jih kdo poškodoval. Enako lahko rečemo tudi, ko je bil napad huliganov nanje v četrtek v Ljubljani.
Je ravno na kulturnni dan , takrat še podžupan, razlagal, kako so prišlekli obogatili kulturo v Velenju. Ne vem, ali je mislil na bureke ali na kebab, je pa delno to res, danes teatra u gostima v Velenju ne bi… ...prikaži več bilo, če ne bi bil v Velenjkovcu sam Balkan.
u glavnem 22 letni bosanc...verjetno pripadnik islamske skupnosti..uvožen od humanitarne organizacije tanje fafajon
Kaj ni greh metati naboje stran za opozorilo ? Ve se cemu so namenjeni naboji.
Pel peell peeeellll.
100% TOČNO... IOT DA BI PRŠUT METAL SVINJAM.. kUGLA JE ZA V GLAVO..