Slovenija
22302 ogledov

Pozor, če imate doma mačko: Veljati so začela nova pravila!

Komentarjev 17
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Garancija 07:29 20.avgust 2025.

Samo še čakam kdaj nam bodo prepovedali jesti meso,sem že kar nekaj časa na svetu,ampak kar se zadnje časa dogaja je za popi

Garancija 07:32 20.avgust 2025.

Kaj je novela? Novela je prozno delo, ki je krajše od romana, a daljše od novele. Nobena stroga pravila ne urejajo dolžine novele, čeprav se založniki in nagrade, kot sta Nebula ali Hugos, na splošno sklicujejo na število besed od 17 do 500.

• ToSmJest 11:41 20.avgust 2025.

Zdaj je Svoboda. V Svobodi nikoli ne veš, kaj lahko in česa ne smeš. Lahko te zaprejo za vsako besedo ali celo za kos mesa. :-)

• ToSmJest 11:39 20.avgust 2025.

Doma imam potepuško mačko. Zadržuje se okrog moje bajte, vendar nisem njen lastnik. Kdo bo torej to počipiral? Jaz nimam nič s tem.

mahatma2 08:44 20.avgust 2025.

Se strinjam z vsem , razen s čipiranjem mačk ker če bodo ganjali kakšnega manjšega kmeta , ki ima mačko z malimi mucki , da jih mora vse čipirat , potem se bojim , da bodo ti ubogi mucki pristali ...prikaži veči v kakšnem pšotoku ali kaj podobnega.

Slayer 11:50 20.avgust 2025.

Bedarija na kubik!!!

• Toma 10:40 20.avgust 2025.

V praksi težko izvedljivo. Notranje ne morejo kontrolirati zaradi nedotakljivosti doma. Zunanje: bodo začeli nastavljati pasti al kaj?

• atamama 12:43 20.avgust 2025.

Norost pasjeljubcev, ki se je uzakonila. Fej in fuj. Ali ne bi raje uzakonili, da se 3 obroki za brezdomce uvedejo obvezno? Pa da se socialna podpora odvzame mlademu od 18-50 leta če ne sprejme dela in nima zdravniškega potrdila ...prikaži več da je za delo nesposoben? NE, to ne bo šlo. Je pa ena mačka politiku ali podrepniku srala na njegovem imetju zato je vlada stroga, čipiranje. Sedaj pa zbirajmo podatke koliko bo izvedenega in zakaj ni izvedeno. In v arhiv spisek poslancev, ki so forsirali zakon. ........

• atamama 12:47 20.avgust 2025.

....... In leto kasneje vse te, ki so na spisku javno ''oblatiti'' zakaj so sprejeli zakon. Novinarji in vsi ki stopijo javno v stik z njimi, pač so javne osebnosti in pritiče jim vprašanje. Morda tako kot tistemu poslancu iz ...prikaži več Sevniškega konca. Kaj mu lahko postavimo vprašanje, ''koliko doktorjev in inženirjev se je našlo med ilegalnimi begunci?'' Če ga navede ima najmanj 20 glasov v naslednjih volitvah. Kaj pa če ne? Potem je s PV potonil, kajne?

• 4krogci 09:07 20.avgust 2025.

Hebo vas…macke so to!! In macka je na vaseh/kmetijah potrosni materjal pika amen!

• vzev 13:01 20.avgust 2025.

Čipiranje mačkov so pa zopet zlobirali tisti, ki bodo s tem služili. Drugače pa je totalno neumno. Moj maček pač ne bo več "moj", temveč ga samo hranim. Na moji zemlji ga pa ne bo čisto nihče lovil.

• vzev 13:02 20.avgust 2025.

Drugače je pa težava zapiranje kokoši v kletke, zapiranje mačka v stanovanje pa ne. Ali pa papagaja v kletke? Kdaj bodo to prepovedali? Ne vem kako lahko rečeš, da imaš rad žival, jo pa zapreš v kletko ali stanovanje.

• rd2dmk2 15:05 20.avgust 2025.

vzev in ko bo maček zbolel ? ga boš dal lovcu ustrelit ali ga boš peljal k veterinarju ? in kaj bo dejal veterinar. pred 14 dnevi se je pritepel k meni muc, ker sem jest rad zdrav sem šel ...prikaži več k veterinarju pa par tablet za gliste, klope in podobno. ni šlo.. mačka je moral popisat. ime spol, starost teža.........

• vzev 15:14 20.avgust 2025.

Za gliste, klope še nikoli v življenju nisem šel k veterinarju. Če ne veš te stvari lahko kupiš v trgovini za male živali, in pa tudi v lekarnah. In do sedaj sem poskrbel za mačka, ki se je pritepel k ...prikaži več hiši, od sedaj se sigurno ne bom več. Moj maček je bil vedno svoboden, in tako bo tudi ostal.

• vzev 12:59 20.avgust 2025.

Saj od naše politike ne moreš pričakovati kaj druga kot neumne zakone. V Sloveniji bomo komplicirali in dražili delo kmetom, iz tujine bomo pa uvažali poceni jajca in meso. Ljudi bodo kupovali tisto kar je ceneje. In če so to ...prikaži več baterijska jajca, bodo kupili ta. In isto je mesom.

StarMačk 20:51 20.avgust 2025.

Ko je naša muca pred časom samo slišala, da se bo morala na stara leta čipirati, se je raje prec poslovila od tega sveta...

• Friderik1950 21:44 20.avgust 2025.

Za začetek maćke, ćez kak mesec, pa bomo na vrsti baje že mi, ki nismo iz levega bloka. Jasno, da se bo gibanje ćepirancev spremljalo z uličnimi senzorji, podobno kot se sedaj spremlja možnost kraje v nakupovalnih centrih. Podatke bodo ...prikaži večdo zbirali v kontrolnih centrih po državi, ki pa jih bodo ćez kako leto s pretvezo racionalizacije prenesli v Banjaluko, ali v Beograd, za kar se še dogovarjajo. Ne se bati, to je le moj prvi roman, želim si postati juoslovanski pisatelj.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.