Slovenija
55 ogledov

V vladi se bo kmalu kresalo

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • izRODEk 21:37 20.marec 2013.

    Za razliko od janševe, nacizmu in fašizmu pripadne vlade, se ta vlada ne bo ukvarjala z ideologijo, z maščevanjem, s preimenovanji. Problemi bodo z Ehjavcem in preVarantom saj so vedno in v vsaki vladi.Ampak, če ta vlada ne ...prikaži več misli nagnati vseh politično nastavljenih bumbarjev, če ne misli vzeti nepravično dodeljena sredstva mafijski organizaciji RKC in podobnim, bom jaz prvi, ki bo stal pred parlamentom in protestiral zoper vlado Alenke Bratušek.Smrt fašizmu - NE janšizmu - svobodo narodu!

  • mph 22:07 20.marec 2013.

    Me zanima kje ti pobirajo svoje diplome. No, morda pa imajo doma v omari rumene kravate, potem bi bilo jasno.

  • Scott 00:22 21.marec 2013.

    Rdeči bi tudi lizali, a nimajo kaj pri bonsaju in ati-pampersu, niti pri stopetinšestdesetorazrednem ni več kaj polizati, zato se zadovoljijo z pasjimi anusi, ki jih z užitkom ližejo po garažah, itn...

  • Darko 23:16 20.marec 2013.

    izrodek, bolano - dej pejt na pirSMRT KOMUNIZMU - SVOBODA NARODU

  • izRODEk 21:38 20.marec 2013.

    PS: Tomšič.... naj mu že enkrat nekdo dopove, da on ni analitik, on je "lizalec jajc" Janezu janši. Njegova funkcija je, da nima funkcije ampak, da uboga, kar se mu reče.

  • d 07:21 21.marec 2013.

    rjatu, a si ti ostal v 80ih ? kaksen komunizem ? a se ti blede ?

  • sivka 09:11 21.marec 2013.

    sem mislil, da bodo rdečkarji danes počivali, po velikem slavju. A glej že delujejo s komentarji.

  • mph 09:27 21.marec 2013.

    On je še ostal v štiridesetih letih prejšnjega stoletja.

  • Pepe007 09:58 21.marec 2013.

    Komunizem je vse, kar zaničuje svobodno iniciativo, izčrpava gospodarstvo in poveličuje kriminal izpred 70-ih let tako, da se ga prepoveduje raziskovati, žrtve pokopati in podobno. Ta vlada je tipično taka.

  • mph 11:55 21.marec 2013.

    Komunizem je vse, kar vrača človeku dostojanstvo, ki odpravlja izkoriščanje. Me ne zanima ta hip, kako se je marsikje po svetu izrodilo. Nič manj pa se ni izrodil vsak drug izem vključno z religijo, ki ne konča sicer na izem. ...prikaži več Vsaj vernikom bi to morali biti jasno, saj je bil prvi komunist v zgodovini Kristus.Verjetno pa je Slovenija v svetu unikum tudi po številu izdajalcev iz II. svetovne vojne. Vsi so jih imeli, ampak nikjer tako masovno.

  • mph 22:10 20.marec 2013.

    V skoraj vsem se načeloma strinjam, moram pa reči, da se je v mojih očeh malo popravila slika zadnje čase ravno pri zgoraj dveh akterjih izdajalskega trojčka izpred 1 leta. Glavni akter, brez katerega verjetno tudi ostali ne bi izvedli ...prikaži več volilnega udara, pa je sedaj predsednik države.Erjavec bi rekel se je kar izkazal kot zunanji minister, čeprav tega sploh nisem pričakoval. In Virant ... kaj pa jaz vem, dejansko ga še vedno vidim kot človeka paragrafov. Ko je kasiral denarno podporo ni bilo dejansko zakonsko nič spornega. Ja, moralno ... je pa meni edini znani primer, da je potem (bolje kasno kot nikoli) vrnil en kup denarja nazaj v proračun.

  • mph 09:48 21.marec 2013.

    Khm, kaj pa je bilo s psi? Kar se jaz spomnim ni bilo Kresalovi dokazano potem čisto nič, čeprav je iz moralnih razlogov (vem, vem, ... nekaj povsem tujega tvojemu firerju) odstopila. Motena oseba je umrla pri moralno nesprejemljivem dejanju ...prikaži več in to je vse. Bil pa je priljubljen zdravnik tudi en kup SDS-ovcem in vsem možnim drugim. Torej nekdo je iz nič ustvaril zgodbo in jo potem razvijal naprej. Seveda se ve kdo, ampak brez vas, njegovih zvestih vojščakov, mu tudi to ne bi uspelo. In zdaj boste kot lajne ponavljali do nezavesti eno in isto izmišljeno zgodbo. Tudi glede NPU kar vem ni nihče dokazal nobenega oškodovanja. Pa so jo rumenokravatarji zasledovali konstantno, da so le uspeli ujeti neko brezvezno prekoračitev brzine s službenim avtom, kjer je bil odgovoren sicer voznik. Itd itd. Janšisti ste res nekaj grozljivo negativnega za Slovenijo, nekaj takega, kot so bili domači izdajalci v II. svetovni vojni (no, povezava med enimi in drugimi je povsem očitna). Pa lp.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.