Avto /avto/dosje-avto
44095 ogledov

Država nemočna proti kamikazam na cestah, trgovci jih še spodbujajo

Komentarjev 75
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • assepi 11:30 29.avgust 2024.

V Ljubljani se mi je bočno v avto s kolenom v vrata zaletel voznik skiroja, medtem ko sem se poskušal s stranske ceste vključiti na glavno. delno sem z zadnjim delom vozila res še bil na prehodu za pešce, vendar ...prikaži več sem tam stal vsaj minuto in na mestu, kjer drugače ni bilo možno imeti vpogleda na glavno cesto. nasmejal se je in odpeljal naprej, meni pa je ostala vdolbina in praska na vratih. dohiteti, ga je bilo nemogoče... torej, prijava na policijo, ki pa nima kaj ukrepati. Potrebna je sistemska

• jakec1575 13:53 29.avgust 2024.

prijava zdrzi kot pri kolesarju. pobeg z mesta nesrece

• atamama 14:58 29.avgust 2024.

Iz prakse v rondoju pri Žalah... 4 ure čakanja za zapisnik...brez veze

• the-one 12:03 29.avgust 2024.

Zares je potrebno prepovedat te skiroje preden bo prepozno. Otroci vozijo vse povprek in ogrožajo promet. Mislijo da poznajo cestna pravila pa grejo brez zavor čez stop znakove.

• munja 10:56 30.avgust 2024.

Vozijo se po pločnikih, pa ne eden, ampak dva, stara tam 9, 10 let. Na ovinku padeta po pločniku, z glavo skoraj na cesto!!! Kaj je narobe s starši, ki to dovolijo???

• Kellyuy9191 08:11 19.junij 2025.

🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲

bumbar11 16:38 29.avgust 2024.

Če ne ukrepajo STARŠI, je vse zaman. Država je samo skupek posameznikov, sicer pa imaginarna zadeva. Starši so pa običajno ponosni na to, kar obvladajo njihovi potomci. Zaplankanost na KUB!!!

• munja 11:47 30.avgust 2024.

Kaj bodo starši ukrepali, če jim vse kupijo, to ne gre skupaj!!!

• Ender3 11:07 29.avgust 2024.

Spet se nekaj dramatizira kot, da bi bil problem samo slovenski. Povsod se soočajo s to problematiko in ni hudič, da nekdo ne bo našel primerno in ustrezno rešitev. Zima se bliža morda bo čas za rešitev..?

• munja 11:45 30.avgust 2024.

Mene ne zanima, če je problem v drugih državah, potrebno ga je čimprej rešiti pri nas in to s spremembo zakonodaje. Ker pa se pernatim ne da delat in raje hodijo na počitnice, bo tako še naprej. Banda gnila pernata ...prikaži več in cepci vsi, ki ste jo volili!!!

• robi71 06:11 11.september 2024.

Naj naredijo kot imajo Madžari

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.