Dej nehi, tole je bols ko skrito v raju. Skoči v meckator po 6-pack, speci eno rundo kokic, udobno se rukni na kavc in uživaj v predstavi. To bo še smeha
Dump ima intelekt na nivoju osnovnošolca....a ja, se opravičujemo osnovnošolcem, ti si so napram z Dumplrju genialni! Dumpu ima intelekt zlate ribice! Ali pa še niže...njegov moto je uničmo Ameriko,rabo in da bo nagrabil čim več premoženja...
Butec in butec!
Ja, 3 del.
Kot realty show!
Joj kaj tale dva kadita.
Dej nehi, tole je bols ko skrito v raju. Skoči v meckator po 6-pack, speci eno rundo kokic, udobno se rukni na kavc in uživaj v predstavi. To bo še smeha
Mene čudi samo to, da sta toliki časa zdržala eden z drugim. Takrat, ko sta se zlinkala, sem napovedal, da se bosta skregala v 14 dneh.
Ko so se po volitvah začele te njune "predstave", sem bil prepričan, da ne bo trajalo dolgo - očitno se nisem zmotil.
Saj je trajalo. Jaz sem mislil, da ne bo niti 14 dni
Pipi in Melhijad
🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲
Nebeš družabna omrežja.
Musk je razkril, da mu je kupil zmago na volitvah. Zdaj lahko plača še našemu nedemokratu na naslednjih volitvah..
Dump ima intelekt na nivoju osnovnošolca....a ja, se opravičujemo osnovnošolcem, ti si so napram z Dumplrju genialni! Dumpu ima intelekt zlate ribice! Ali pa še niže...njegov moto je uničmo Ameriko,rabo in da bo nagrabil čim več premoženja...
Propad Amerov je neizogiben...izgon intelektualcev bo EU močno okrepilo!
Brez veze