Ja, sem se hotel pohecati iz tega, ampak na teh straneh je to pač nivo "slovenštine"...Verjetno je v uredništvu študentski podmladek SDSs, ki ni najbolj priseben, kaj šele pismen..
Amputirali so ljudi, od česa so jih amputirali, od državne joške morda??? Slovenščina vam pa ni v ponos, a ste vsi " novinarji" na Žurnalu diplome kupili poleg " 10 u pola" v Sarajevu???
Grozljive posledice: amputirali že 12 ljudi, število še narašča ................ slovenščina? Kako amputiraš ljudi?
Ja, sem se hotel pohecati iz tega, ampak na teh straneh je to pač nivo "slovenštine"...Verjetno je v uredništvu študentski podmladek SDSs, ki ni najbolj priseben, kaj šele pismen..
Amputirali so ljudi, od česa so jih amputirali, od državne joške morda??? Slovenščina vam pa ni v ponos, a ste vsi " novinarji" na Žurnalu diplome kupili poleg " 10 u pola" v Sarajevu???
Od pameti valjda ;-)
Rednecki v polnem sijaju.
STA in tisto novinarstvo bi bilo treba pomest..Sedaj razumem, zakaj jih JJ je finančno obremenjal..
Kaj me briga , naj jih , saj so najbolj fuknjen narod, na kugli zemelski !
Danes je to mala malica če oblečes akumulatorsko ogrevano jakno. Verjetno še niso slišali zanje.