Aja....Gey se bo poročil z to punco.....bi prej verjel,da se bo ženu z Murkom,ki imata posteljne vragolije😈🤣 To je samo malo metanja peska v oči ljudem,da bi se poskusil olepšati in dela ima premalo,ker samo laže in si izmiššljuje,da ljudem… ...prikaži več vleče denar!
Reklama!!!!
Tega bedaka je že Pred tem sam Satan držal za ramo z kremplji , ..... podobno kot na sliki zgoraj .... samo se ta revež tega žal ni uspel zavedati, ....
Tiktokerica? Joooooj, kam gre ta svet. Sicer pa izumetničena silikonska kreatura
Aja....Gey se bo poročil z to punco.....bi prej verjel,da se bo ženu z Murkom,ki imata posteljne vragolije😈🤣 To je samo malo metanja peska v oči ljudem,da bi se poskusil olepšati in dela ima premalo,ker samo laže in si izmiššljuje,da ljudem… ...prikaži več vleče denar! Reklama!!!!
Lepo, da se sorodne duše poiščejo, vendar ne bi smela imeti otrok, ki imajo zakonsko pravico do normalnih staršev !!
Infuenserka,tiktokarica.... A to je zdaj poklic? Koliko pa davka od tega plačajo?
to bi tudi jaz rad vedel...
Ma to je že vedel pred leti......
Pa je predvidel , kaj vse ga čaka ?
Zgleda da ni uspel , .... ;-)
Blaž išče moža in ne ženo!
Baje, da Blaž glih ni za bejbe. Če bo poroka, zna biti umetna.
a je že regrat?
Ali je to Kanglerjeva šlogarca ?
dva nesposobna za delat se bosta poročila , juhuhu...
Dva Parazita torej, .... ja, obupno.!!!
boli me k... za tega kretena
Potem pejd k dohtarju ...
Dalje, dalje!
Kaj kake normalne in lepše pa ni našel? OMG!
Meni pa on bolj gejčina izgleda.
Tega bedaka je že Pred tem sam Satan držal za ramo z kremplji , ..... podobno kot na sliki zgoraj .... samo se ta revež tega žal ni uspel zavedati, ....
Čestitke, želimo vama vse dobro. 🫶🏻🍀
Čestitke...,je bil že čas.